bi erkek neden sevgilisine hiç çiçek almaz??? :(

ebru92

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
183
734
303
32
İstanbul
1buçuk yıldır sevgiliyiz ama bana sadece iki kez çiçek aldı.ama hiç biri sırf beni mutlu etmek için kendi içinden gelerek diil.ilkinde ben dilimi tutamadm nedn bana hiç çiçek almıyosun diye sordum.yani biraz kilimle aldırmış oldum.o çiçeğe sevinemedm bile :(
ikincisindeyse çingene çiçekçi kadınları bilirsiniz,elinize tutuştururlar çiçeği,almadn da peşinizi bırakmazlar.ikincisinde de sadece o kadındn kurtulmak için aldı :(

offf ben çok kafaya takıyorum bu meseleyi :( sevgiliyken çiçek almayan evlenince hiç almaz.beni çok sevdiğini biliyorum ama bi erkek bütün kızların çiçeklere bayıldığını bildiği halde neden hiç almaz ki????ben de mi bi hata var da almıyo merak ediyorum :(((

yok canım bu bazı cınsler boyle cıcek almıyolar.

1. si odunsu bir yapıdadır kendisi, çiçek alma nezaketini gösterek incelikte değildir..
2. si para gözdür,cimriliğinden almaz..
bu ikisi birden mevcutsa vay halineekaydirigubbakcemile4

Valla bunun bir nedeni yok ki güzelim. Almayan almıyor işte, düşünemiyor malesef. Çok iyi bir eş olsa da düşünemiyor malesef, ben de de var bundan bir tane çünkü. Bende bazen sitem ediyorum da öyle alıyor. Ama alışkanlık haline getirtebilirsin bazı şeyleri, gerçi zorlamayla tadı kalmıyor dediğin gibi ama çözmek adına ,sen kendini yemeden alışabilir almaya.

Ben olayı direk, cimridir ya da duygusuz, odundur ondan almıyor diye bağlamak istemiyorum, çünkü benim eşim ne cimridir ne de duygusuz bir insan. Bana değerde verir. Ama çiçeği gereksiz görüyor nedense, ben de anlamadım.

çiçek böcek lüzumsuz konular

kafayı takacak yer mi bulamadın canım

öğretmek istiyorsan sen ona al...zamanla belki öğrenirboshayallersmile

Son düzenleme:
benım sevgılımde alır ama tasımaz bırlıkte gıderız bana cıcekcı verır odun işte nappm ama olsun sevıorum genede beeen :)

bnm sevgilim bana hiç çiçek almadı 3yıldr :( kndisi biraz odundur da . Bu erkeklerin içinde bence küçük öküzcükler yaşıyo...:):)

benim eşimde çok nadir alanlardan..
ama ben bunu hiç takmam takmadımda...yerimseniben
sorunsuz giden,mutlu bir ilişkin varsa bence öyle çiçeği böceği takma derim ben,şu hayatta daha ne türlü dertler var kimbilir:(RABBıM KıMSEYE YAŞATMASIN):Saruboceq:
birde şunu düşün,içinden çıkılamaz çok sorunlu bir ilişki yaşarken sana alıcağı bir çiçek ilişkinizi,senin ona hissettiğin duyguları değiştirmi?:delphin:
tamam güzel şey,incelik ama bence cidden sorun edilmesi gereken bir konu değila.s

birde erkekleri lütfen biz bayanlar gibi görmeyin..bayanssulusmile
onlar için hiç bir anlam ifade etmiyen şeyler bize mükemmel gelebiliyor..aklinialirimsmile
tamamen kimya ile ilgili bir durum..
kendi adıma bende bana öyle sürekli gül vs alsın istemem ,nedense bende çok hoşlanmam.
ama kendimide hiç odun gibi felanda hissetmiyorumyerimseniben:delphin:

tamda aynı şeyleri yazacaktım.kardeşim ilişkin iyi gidiyorsa böyle küçük ayrıntılara niye takılıyorsun.ben 16 yıllık evliyim ve hiç çiçek almadı bana eşim.allaha şükür mutluyuz.böyle ufak şeylere takılmayın

Biz de 3 yıla yaklaştık canım hayırlısıyla. Bana hiç çiçek almadı biliyor musun? kaydirigubbakcemile3 Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Buluştuğumuzda da gözünün içine baktım alsın diye, hatta bir sürü çiçekcinin önünden geçtik. Adam bana bakmaktan çevresindekileri göremedi. Haliyle bende çiçeğimi alamadım kaydirigubbakcemile3 Ben çok çekinirdim böyle şeylerde. Asla kendim söleyemezdim bana şunu yap, bana bunu yap diye.. Son zamanlarda söylemeye başladım. Aşkım hani gülüm diyorum mesajlarda. O da benim üzüldüğümü, ama ayrı olduğumuzu bildiği için hayalide olsa çiçek veriyor kaydirigubbakcemile3 Şimdide tutturdu okulu bırakcam ben diye. Nedenini sordum. Çalışmıyorum, haliylede param yok. Sana bir sürü güller çiçekler almam lazım diyo. Ve ben bu lafın altında çok eziliyorum bilmiyorumkismile

bizde 3 yıla yaklaşıoruz sadece 1 kere aldı çiçek o da doğum günümü unutmuştu kendini affettirmek için ama beni sevdiğinden şüphem olmadı
geçen alıcaktı neyse dedi dünüşte alırız elinde taşıma şimdi dönüşte o kadar çicekci gördük unuttu almayı ((: naparsın böle bazıları
allah başka dert vermesin canım

Benimki bana artık iğne bile almaz ehehehe kaydirigubbakcemile3 Her kavgada sinirlenip geri veriyosun ne anlamı kalıyo. Cezalısın yok sana artık bişey dedi

walla güzelin 6 senede herhalde 4-5 kere çiçek almıştır..o da baslarda :))
sevgililer gunünde çiçek alicam soz dedi almadı :))
takmıyorum artık :))) çiçek yerine tek tas alsın :)))))))))))))

genellemelere karşıyımsengözlerimebaksanabsevdiğimde pinti değildir o nezaketi düşünücek inceliğide vardır ayrıca bütün kızlar yerine çoğunluk diyebilirdiniz:delphin:
her neyse benim sevdiğimde içinden gelirse alır ama inan hiç takmam çicekle böcekler üzemem huzurumuz olsun da almasın zaten alınınca ne oluyo yani:1closedeyes:
sen nasıl istiyosan onunda almak istememe hakkı var seviyosan seviyolasan boşver bunları:delphin:

genellemelere karşıyımsengözlerimebaksanabsevdiğimde pinti değildir o nezaketi düşünücek inceliğide vardır ayrıca bütün kızlar yerine çoğunluk diyebilirdiniz:delphin:
her neyse benim sevdiğimde içinden gelirse alır ama inan hiç takmam çicekle böcekler üzemem huzurumuz olsun da almasın zaten alınınca ne oluyo yani:1closedeyes:
sen nasıl istiyosan onunda almak istememe hakkı var seviyosan seviyolasan boşver bunları:delphin:

aynen sevip seviliyosan boşver hediyeyi çiçeği huzurunu bozma hiç

bılmıyorumvallaha neden almaz benım kı herdakıka elınde farklı farklı çiçekle gelıyo şimdi sordum ona neden almaz dıye o da dediki bız alıyoruzda ne oluyo kıymetmı bılıyosunuz dedi bana

biz de 2 senedir birlikteyiz bana da hiç çiçek almadı biz uzaktayız ama çok seyrek görüşüyoruz ben dedim valla aşkım bidaha geldiğinde çiçek istiyorum istersen bi bahçeden kopar dedimkaydirigubbakcemile3:roflol:
niye almadı diye hiç düşünmedim çünkü çiçek almasa bile başka hediyeler alıyor
seninki hediye de mi almıyor cnm,almıyorsa kusura bakma ama birazcık odun demekki=)

kaydirigubbakcemile3 evet bence de.empatiksalakcinni
sokağa çık ,cebi delik mesleksiz erkeklerde dolu.hepsi de çiçekle güzel kandırır.laelaelaelaelae

Back
X