bi erkek neden sevgilisine hiç çiçek almaz??? :(

ayy sükür allaha alır her aklına geldiğinde yolda izde süprizde :)
ama almayan odunsu yapıdadır sallamamak lazım belki yumusar zamanla

benimki ilk zamanlar nereye gitsem pesimde,her gorusmemizde mutlaka bi gul yaninda not.sonra bisey olmus ben bisey yapmisim bi daha cicek almadi:))yilda 1-2 dir.tasimayi sevmiyormus guya:))eskiden seviyordu:))bunlari yazdigimi gorse cok kizar biliyorum ama intikam aliyorum napimmm:))neyse bugun 8 mart dolasisiyla cicekler vardi markette bende kendime aldimmm:))onu bile aldirmiyo ben sana alirim diyip atlatiyodu artik yutmuyorumm bugun aldimm vazoda karsimda duruyo:))
cicek olayini takinti yaptikca bende ilgim olmasada istiyorum inadina.:)hem evde hos goruntu oluyo ya.doc un da dedigi gibi kalici hediye almayi tercih ediyo.elektronik,parfum.makyaj seti ne varsa alir zaten sagolsun.ama cicekle ilgili problemimiz varrr:)))

Son düzenleme:
cevabı çok basit (: odun olduğu için (: ince düşünemediği için (: ki adı üstünde odunlar nasıl ince düşünecek değil mi (:

nişanlım bana yolda yürürken sana çiçek alıyımmı dedi ya (:
alasın varsa al bana niye soruyosun dedim bende (:
odun sevgilim benim ne olacak
ama yinede seviyorum sıpayı
bana sadık kalsında çiçek falan istemiyorum ben

bu sorun bıtek bızde var sanıyordum demekkı yanlız degilmişim :) 1.5 sene oldu bırlıktelıgımızın bırtek istemeye geldıklerınde çicek verdı oda adeeetten diye çicegıde dayısı yaptrmış hedıye nıyetıne =) hiç çicek almaz ama ne zaman bır magazaya gırsek elı boşta çıkmayız saolsun neyı begensem alıyor =)) çicek önemlı bır aytınlı deil ama bayan olarak genede istıyor :) bazen dılımı tutamayıp soruyorum nıye çicek almıyorsun bana dıye çicege çiçekmi alınırmış aşkım aaa ne kadar ayıpsın çicek soluyor ama benım çicegim hiç solmayanlardan deyınce bende soylıcek hiçbirşey bulamıyorum :)

bazı erkekler ota böcüğe verilen parayı gereksiz görüyorlar nedense.
sonuçta sevdiğin insan mutlu oluyor.

söyleyince de bir anlamı kalmaz bence.
öyle kabul etmek lazım onu da.
mutluysan çok sorun etme.
ya da sen ona al bakalım bir kez.
taşısın elinde aklı başına gelsin.:1:

bizimkide 4 yılda herhalde 2 yada 3 kez çiçek almıştır.çiçek harici herşeyi alır ama neden çiçek almaz anlamam.

benimki alıyo nadiren ama sadece tek bi gülü paketletip getiriyo cimri mi ne ? kocaman yaptırsa güzel birsürü gül yada çiçeği :((

Her erkeğin tarzı değildir öyle çiçekle eve gelmek :) yada ne bileyim elinde taşımak ..

dalından koparılmış çiçekler size ne gibi bir mutluluk veriyor anlamadım nedir bu çiçek sevdası böyle şeyler aşkın sevginin kıstası olamaz. ayrıca canlı bir bitkinin ölmesi size nasıl mutluluk veriyor bence bunu kendinize bir sorun

dalından koparılmış çiçekler size ne gibi bir mutluluk veriyor anlamadım nedir bu çiçek sevdası böyle şeyler aşkın sevginin kıstası olamaz. ayrıca canlı bir bitkinin ölmesi size nasıl mutluluk veriyor bence bunu kendinize bir sorun
Kesinlikle katılıyorum , veeeeeee onun yerine çikolataaa tercih edebiliriz kızlar :39:

Her erkek çiçek almayı sevmez ya da özel anlarda almayı tercih ederler bencede sadece özel anlarda hatırlayıp alıyorsa yeterli ben çiçegi çok dert etmem etmezdim şahsen çünkü kuruyorlar o zaman daha çok üzülüyorum saklama hatıra kalma gibi birşey degilki kapları yazılan notlar kalıyor elimde :5: verilen parayla çikolata alsa onunlada mutlu olurum ben ki :33:Sevgisini verdigi degeri gösteriyorsa çiçekte almayı versin :21:

Son düzenleme:
Benim erkek arkadşm bu konuda çok komik düşünüo buluştuğmzda bütün gün o çiçeği kim taşıcakmış taaa ondan almamış :1: gönlünden geçerse alıo falan ama ben sorun yapmadm hiç bir zaman ...

Son düzenleme:
Canım bizde 5 yıldır sevgiliyiz ama bana da hiç çiçek almadı tesadüf eseri bile yani açıklaması da otlara para verilmez aşkım :) Bende istiyodum almasını ama almayınca almıyolar da büyütülecek bi konu değil bence sevgin ve güvenin tam sa böyle şeylerin pek önemi yok :)

Back
X