- 15 Şubat 2013
- 172
- 53
- 48
- Konu Sahibi sevgisiz11
Herkese merhaba,
Hemen konuya giricem 2yıllık evliyim cok sorunlar yasadım
Bikac konu acmıstım son 6ay önce ayrılma noktasına geldik
Konuların cogu esimin ailesi esimin taraf tutması beni koruyamaması
Esimin ailesinin oldugu binaya tasınmak istemesiydi ama 6 aydır cok iyiydik
Bana ayrı biyerde ev alacagına dair söz verdi (su an ailesine 10 dakka mesafefe kiradayız)
Ev sahibimiz evi satılıga cıkardı bizde yeni ev arayısına girdik bu arada ailesinin ordaki evdende kiracı cıkacakmıs ailesi gelicekmisin demisler esime
Ev kayınpederin uzerine kirasınıda o alıyor ama maddi olarak esim hep ailesine ver
mis herseyini bekarken
Esim orası benim evim oraya gidelim dedi ben kabul etmedim kira ödeyemem ben artık
Kendi evimde oturucam diye tutturdu
Bende ev tutucam dedim bi ev buldum cagırdım gel bak diye zorla geldi cok begendi
Pazarlık yaptı o aksam emlakcıya düsünelim dedi sonra annesine gitti geldi vazgectim kiraya cıkmıyoruz dedi
Bende evi tuttum kontratı yaptım o gelmicem bitsin dedi
Gel kendi evimde oturalım sorun yasarsan cıkarız diyo
Bense biliyorum orda yapamayacagımızı
Ayrı yerde neler yasadık bi ev icin eviligini gözden cıkardı tamda hersey yoluna girmisken
Sizce nasıl hareket etmeliyim
Telden yazıyorum yanlıs harf vs olabilir
Hemen konuya giricem 2yıllık evliyim cok sorunlar yasadım
Bikac konu acmıstım son 6ay önce ayrılma noktasına geldik
Konuların cogu esimin ailesi esimin taraf tutması beni koruyamaması
Esimin ailesinin oldugu binaya tasınmak istemesiydi ama 6 aydır cok iyiydik
Bana ayrı biyerde ev alacagına dair söz verdi (su an ailesine 10 dakka mesafefe kiradayız)
Ev sahibimiz evi satılıga cıkardı bizde yeni ev arayısına girdik bu arada ailesinin ordaki evdende kiracı cıkacakmıs ailesi gelicekmisin demisler esime
Ev kayınpederin uzerine kirasınıda o alıyor ama maddi olarak esim hep ailesine ver
mis herseyini bekarken
Esim orası benim evim oraya gidelim dedi ben kabul etmedim kira ödeyemem ben artık
Kendi evimde oturucam diye tutturdu
Bende ev tutucam dedim bi ev buldum cagırdım gel bak diye zorla geldi cok begendi
Pazarlık yaptı o aksam emlakcıya düsünelim dedi sonra annesine gitti geldi vazgectim kiraya cıkmıyoruz dedi
Bende evi tuttum kontratı yaptım o gelmicem bitsin dedi
Gel kendi evimde oturalım sorun yasarsan cıkarız diyo
Bense biliyorum orda yapamayacagımızı
Ayrı yerde neler yasadık bi ev icin eviligini gözden cıkardı tamda hersey yoluna girmisken
Sizce nasıl hareket etmeliyim
Telden yazıyorum yanlıs harf vs olabilir