• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi fikir verin lutfen arkadaslar

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar...
Ben içimdekileri nasıl anlatsam bilmiyrm..bir yıllık evliyim bir sürü sorunlar yaşadık eşimle..en son eşimle tartışmadan sonra farklı bi tavır takindim artık ama oda suan ona tavır aldığımı dusunuyo halbuki oyle değil ben önceden eşimle gezmeyi cok isterdim ama artık hiç bisey yapmak grlmiyo içimden cinsel yaşantımızda cok iyiydi hatta haftada 5 6 gün birlikte olmak istediği oluyor...ama ben o en son tartismamizdan bu yana istemiyorum da ki yatarken bile yatağın ucunda yatıyorum..artık akşam eve geldiğinde mecburi konuşup gülüyorum şaka yapıyorum mecburi gibi sanki...cok tuhafim eşimi cok seviyorum ama en son tartismamizdan sonra yoruldum...dün aksam bi arkadaşına bizim tatile ihtiyacımız var borcumuz bitsin ikimizinde iyi bi tatile ihtiyacı var diyo..bende sadece yüzüne bakıp güldüm....ben şaşırdım ya nasıl davranmam gerek eşim cok inat sadece kendi dogrulari var onun dedikleri doğru sadece...

Konularına göz attım azıcık, kaybetme korkusu yok demissin. Dediklerinin dikine gidiyormus hep. Artık bir seyler yapmayacagım onun için demissin, zaten icinden gelmez ki yapasın. Seni kendinden cok itmis farkında degil galiba durumun ciddiyetinin. Her seyi sen alırsan alttan birgün sevgi de biter zaten, bu benim yanımda degil duygusu olusacagından sende. Sevgi bitince tek hareket edersin, çift düsünmemeye baslarsın artık ki sen hafiften bu asamaya girmissin. Umarım gec olmadan hatasını anlar çünkü bir yerde sonra onda kaybetme korkusu olussa bile ise yarayacagını sanmıyorum sen kalın duvarlar ördükten sonra aranıza.

Konularına göz attım azıcık, kaybetme korkusu yok demissin. Dediklerinin dikine gidiyormus hep. Artık bir seyler yapmayacagım onun için demissin, zaten icinden gelmez ki yapasın. Seni kendinden cok itmis farkında degil galiba durumun ciddiyetinin. Her seyi sen alırsan alttan birgün sevgi de biter zaten, bu benim yanımda degil duygusu olusacagından sende. Sevgi bitince tek hareket edersin, çift düsünmemeye baslarsın artık ki sen hafiften bu asamaya girmissin. Umarım gec olmadan hatasını anlar çünkü bir yerde sonra onda kaybetme korkusu olussa bile ise yarayacagını sanmıyorum sen kalın duvarlar ördükten sonra aranıza.

Yorumunuz icin teşekkür ederim galiba evet beni itti kendisinden...hatasını anlicak gibidee dedeğil..ben nasıl hatasını anlamasını sağladım acaba.....

aşk gerçeğe dönüştüğünde gerçekler hoşunuza gitmemiş

eğer inat yapmayıp hakketten içinzden geldiği gibi davranıyorsanız

Yorumunuz icin teşekkür ederim galiba evet beni itti kendisinden...hatasını anlicak gibidee dedeğil..ben nasıl hatasını anlamasını sağladım acaba.....

En kestirme yolu direk konusmakmıs canım. Erkeklerin beyni duygusal imaları anlamıyormus. Sakin v ciddi sekilde konus ki ciddiyetini anlayıp seni alaya almaya da kalkamasın. Bir de su adamın dediklerini arastır, izle. Cem Keçe.

http://www.cemkece.com/evlilik-ve-iliski-seminerleri-videosu.html

Seminerinden videolar var sitesinde...Belki işine yarar.

Çok iyi yapmışsın,aynen devam et.Bırak biraz da eşin çabalasın.
Tatili akıl etmiş mesela,bu da güzel bir adım.
Biraz daha bu tutumunu sürdür derim tabii fazla nazın aşık usandırdığını unutmadan :)

Sorununuz ne bilmiyorum ama böyle de evlilik yürümez ki
Konuşup çözebilirsiniz umarım

Back
X