bi fikri olan varmıııı??

veles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
180
0
36
İzmir
kızlar merhaba bişi sorucam nolursun fikri olan cewap wersin en son temmuzun 13unde hastalandım ve bittikten sonra eşimle cocuk istedigimiz için korunmadık agustos ayında hastalanmadım doktora gittim yumurtalıgımda folikül kisti warmıs ama cok küçükmüs ondan hastalanmamısım hala daha olmadım nasıl hastalanırım veya bu kist hamile kalmama engel olur mu nolur cewap yazın tesekür ederim şimdiden:(:(

Hastalanman için maydanoz saplarını kaynat iç bu sökmesine yardımcı olur. Kistinde ufakmış hiçbir sorun teşkil etmez. Kalbini ferah tut. Kist içinde soğan kürüne başlayabilirsin, hep soğan kürüyle çabuk hamile kalırsın. 1 adet soğanı soy dörde böl. 1 buçuk su bardağı su ile haşla, ılıdıktan sonra suyunu ve tanesini ye, buda adet olmanı sağlar. HKadın hastalıklarında da birebirdir.

Hastalanman için maydanoz saplarını kaynat iç bu sökmesine yardımcı olur. Kistinde ufakmış hiçbir sorun teşkil etmez. Kalbini ferah tut. Kist içinde soğan kürüne başlayabilirsin, hep soğan kürüyle çabuk hamile kalırsın. 1 adet soğanı soy dörde böl. 1 buçuk su bardağı su ile haşla, ılıdıktan sonra suyunu ve tanesini ye, buda adet olmanı sağlar. HKadın hastalıklarında da birebirdir.

sagol tatlım yaa cok tessekkür ederim sogan kürünü kac gün kullanmalıyım we günde kaç bardak içiyim

Canım soğan kürünü sabah yapsan daha iyi olur. kahvaltıdan sonra ocağa koy o sırada yediklerini sindirmiş olursun sonra yaptığın kürü iç ve ye. Günde 1 defa yapman yeterli.

Canım soğan kürünü sabah yapsan daha iyi olur. kahvaltıdan sonra ocağa koy o sırada yediklerini sindirmiş olursun sonra yaptığın kürü iç ve ye. Günde 1 defa yapman yeterli.

sagol canım peki kac gün içmeliyim sogan kürüyle cok fazla bilgim olmadıgım için soruyorum kusura bakma tatlım

Hastalığın gelene kadar iç, yapabilirsen arada da iç hamile kalmanı kolaylaştırır. Soğan kür ile ilgili bölümü okuyabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...rnatif-tip/622181-sogan-kuru-kullananlar.html

tamam tatlım sagol bugun baslıcam bu sogan kürüne inş hastalanırım we hamiile kalırım sen demistin ya maydonozuda kaynat iç diye aynı gün içinde hem soganı hemde maydonozumu kaynatıp içiyim yoksa sadece sogan kürü yeterli mi

Back
X