Bi gelin hele dertleselim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.855
3.662
658
Gecen yil ekim gibi bana yalvarip yakarip bi iliskiye ikna eden sonra sozlenme asamasina geldigimiz adam; bi arkadas ortaminda ikimizinde henuz yeni tanistigi bi kiza farkli bakislar atti ayri bi ilgi gosterdi. Sonra tartistik inkar etti.neyse bana oyle geldi diyip yola devam ettim seviyordum seviyordu( guya) ikimizinde ikinci evliligi olacakti.. Ailesiyle tanistim. Yani harcamk istemedigim bi iliskiydi. Neyse bi gun bu adamin hayati farkli problemleri beni bununla olmayacak dusuncesine itti. Buna dile getirince direk bitirdi. Bitsin dememe bakiyormus. Bi daha asla donusu olmadi. Tamm olmayacagini dusunen bendim ama onsuz acı ceken de ben oldum. Gayet mutlu bir sekilde kaldigi yerden dewam etti. O cektigim acilarla ugrasirkn bir de ondan cinsel temasla bulasan hpv yi kaptigimi ogrendim. hem de kanser yapan turlerini. Hayatim kabusa dondu. Ona soyledim inkar etti. Beni ona dusmanlik yapmkla sucladi. Suan yenmek icin ugras veriyorum ruhen duzeldim. Ama bir sene olacak.. tatilden dondum...9 aydir ayriyiz. Ve her an arar hissi var. Olesiye sevmk bu olsa gerek. Bu adami her seye ragmen beklemek... beklerken noldu biliyor musunuz? o kizla faceden arkadas olmuslar onu gordum. Yani yanimda ayarttigi kizla. Benden sonra zaten kız buna mesaj atmisti konusmuslardi. Suan baslamislar herhalde. Bi kadinla nasil oynanira ornek, bir kadin sagligindan nasil edilir ve hayati zindana nasil cevrilire ornek olsun diye paylastim. Tazelendi uykum kacti.. enayiligime doymayayim... ne diyim ne diyimm. Rabbim buyuk elbet alir intikamimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back