Bi Gelisme varrr!!! ( Esim yine bi isler ceviriyor konusu)

1a2a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
122
63
48
32
Kizlar, ben galiba cözdüm olayi..
Bizim Banka kartindan haric yaklasik 2- 3 aydir bi Kredi Kartimiz da var (neden var oraya hic girmiyorum- uzun hikaye)
O kredi karti bende, ama esimin adi üzerine. Bu arada sifresinide biliyor esim.
Ben tabii esimin sabaha kadar "dolastim, hava aldim" lafina inanmadigim icin bu isin pesini birakmadim. Takipteydim. Bizim o Kredi karti geldi aklima. Karttan yapilan harcamalarinin Dökumanina bakacaktim. Megerse kredi kartlarinda öyle bir uygulama yokmus. Bilmiyodum cünkü bugüne kadar hic kredi karti kullanmadim. Esim isten geldi aksam ve ona tekrar sordum. "Ee düsündün mü, gercekleri anlatacak misin?" Dedim. Oda " Ne gercegi? Anlattim ben herseyi, hersey anlattigim gibi dedi. Biraz tartistik neyse ben Kuzenime iftara dsvetliydim. Evden cikmadsn ona sordum " bu kredi kartlarinda dökuman cikarilmiyor mu diye. Hayir cikarilmiyor dedi. Esim yatti bende kuzenime gittim. Ordan döndügümde esimin telwfonunu kurcaladim ve bisey gördüm.
Google da dün 3 - 4 kere " Kredi kartta dökuman olur mu diye yszmis ve aratmis. Yani demekki olsa bile benim görmemi istemiyor. Cünkü kesin yine oynadi bence. Ben öyle düsünüyorum.

Ben simdi napim yaa. Pazartesi bankayi arayip ne olup bittigini ögrenmeyi düsünüyorum. Ama pazartesine kadar ne yapacam ben ya offf ???
Esime bunlar kesinlesene kadsr söylemim mi??

Napcam offf .. yardim edin lütfenn !!!!

Bankanın online işlemlerinde her türlü hareketi görüyorsunuz. Ben mobil bankacılık kullanıyorum ve bütün kartlarımın dökümlerini buradan takip ediyorum.

Kredi kartının dokumani nasıl olmaz bizim kredi kartının var bankanın uygulamasını indirin internet bankacılığı açıksa kart detaylarinfa herşey var.

İnternet Bankacılığı var mı eşinin

Evet esimin internet bankaciligi var. Ama ordaki sifresini kendisi biliyor sadece. Bugün ona hesabi ac bakacam hesaba dedim. Internetten sifreyi falan yazdi etti "uygulama kilitli" diye uyari geliyor sürekli. ( dogru mu tercüme ettim bilmiyorum Almanca yaziyordu).
Sonra düsündüm belki acmamak icin bilerek sifreyi yanlis giriyodur diye. O uyuduktan sonra sifremi unuttuma bastim yeni sifre istegi yolladim postayla yeni sifrenizi bir kac güne ulastiracagiz diye mesaj geldi.

Senin vollmacht ın yokmu,? Önümüzdeki günlerde evde büyük cingar çıkacak gibi, eşini ikna et bankaya gidip bütün Konto lar için vollmacht çıkart.
İşlemler ikinizin adına olsun. Umarım miktar küçüktür...

Ben telefondan idare ediyorum tüm kartlarımı. Hangi bankaysa onun online işlemler için gerekli programıno yüklüyosum telefonuna. Her şey çıkar ortaya.

Bunu öğrenmenin bir çok yolu var.
•Kartı alıp banka şubesine git. Kullanılabilir bakiyesi ne kadar kalmış alışveriş yapacağım da merak ediyorum de.
•Kartı atmye sok şifre gir. Dönem içi hareketler sorgula kalem kalem her harcama çıkar
•internet bankacılığına gir orada kartlar menüsünden dönem içi harcamalara bak.
•hiçbirini yapamiyorsan bekle ekstre gelsin.ekstrede hersey görülür

Bizim Banka kartindan haric yaklasik 2- 3 aydir bi Kredi Kartimiz da var (neden var oraya hic girmiyorum- uzun hikaye)
Ben tabii esimin sabaha kadar "dolastim, hava aldim" lafina inanmadigim icin bu isin pesini birakmadim. Takipteydim. Bizim o Kredi karti geldi aklima. Karttan yapilan harcamalarinin Dökumanina bakacaktim. Megerse kredi kartlarinda öyle bir uygulama yokmus. Bilmiyodum cünkü bugüne kadar hic kredi karti kullanmadim. Esim isten geldi aksam ve ona tekrar sordum. "Ee düsündün mü, gercekleri anlatacak misin?" Dedim. Oda " Ne gercegi? Anlattim ben herseyi, hersey anlattigim gibi dedi. Biraz tartistik neyse ben Kuzenime iftara dsvetliydim. Evden cikmadsn ona sordum " bu kredi kartlarinda dökuman cikarilmiyor mu diye. Hayir cikarilmiyor dedi. Esim yatti bende kuzenime gittim. Ordan döndügümde esimin telwfonunu kurcaladim ve bisey gördüm.
Google da dün 3 - 4 kere " Kredi kartta dökuman olur mu diye yszmis ve aratmis. Yani demekki olsa bile benim görmemi istemiyor. Cünkü kesin yine oynadi bence. Ben öyle düsünüyorum.

Ben simdi napim yaa. Pazartesi bankayi arayip ne olup bittigini ögrenmeyi düsünüyorum. Ama pazartesine kadar ne yapacam ben ya offf ???

Kredi karti dokumu alinir. Kart kimin uzerine.o onemli ama. Sizin uzerinize ise internet bankaciligindan her alimi ogrenirsiniz. Ayrica extrede gelir kredi kartina.

Atm ye git oradada hesap hareketlerini görüyorsun. Şifresini nasıl olsa biliyorsun ekstra bir şifreye gerek yok

Mobil uygulamadan kredi kartı , hesap kartı vs herseyi günü ve saatine kadar görüyorsunuz.Aynı işlemi atmden de yapabilirsiniz.

İnternet bankacılığınız var mı

Back
X