Bi göz atarmısınız rica etsem !!!

123hldylz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
13
1
36
31
Kızlar bi cinseyet tahmini alabilirmiyim rica etsem teşekürler şimdiden 9 haftalıgız

Eklentiler

• 3093455C-05C1-4487-92BC-7BA0AF56E24E.webp
    3093455C-05C1-4487-92BC-7BA0AF56E24E.webp
    16 KB · Görüntüleme: 49
Buraya yazin bence

Kızlar bi cinseyet tahmini alabilirmiyim rica etsem teşekürler şimdiden 9 haftalıgız
hiç inanmama rağmen bazı teoriler cinsiyeti keseye göre yorulmuyor mesela yuvarlak top gibiyse kız fasulye seklindeyse erkek diyolar sizinkide yayık fasulye seklınde ozaman erkek diyorum bakalm tutacakmı😂

Buraya yazin bence
Anladm canm teşekürler 🥰

hiç inanmama rağmen bazı teoriler cinsiyeti keseye göre yorulmuyor mesela yuvarlak top gibiyse kız fasulye seklindeyse erkek diyolar sizinkide yayık fasulye seklınde ozaman erkek diyorum bakalm tutacakmı😂
Hayırlısı kuzum bakalm saglıklı olsun yeterki ögrendigimde buraya yazarım inşallah

Ya bende ultroson rssmi atmak istiyorum ama yapamiyorum nasil atiliyor

Back
X