selamlar hepinize. uzun olacak gibi ama okuyup fikir verecek olan herkese tesekkur ederim. ben gecen hafta 7aydir calistigim isimden ciktim. evdeyim. ve ciddi anlamda bunalmistim. hele yasadiklarimla ikiye katlandi bu. 6yillik bi iliskim var ve kendisi suan askerde.biliyorum dogru bisey degil ama otururken onu denemek amacli bi hesap acmak geldi icimden. biseyler durttu beni inanın ne bilmiyorum. instagramdan bi hesap actim. yazdim bunun hesabina merhaba diye. face, instagram sifrelerini gizlemez ben hep bilirim normalde ama onun instagram hesabina girmemle sifre degisikligi yaptığını görmem bir oldu. baskasiyla konuştuğunu görmeyeyim diye şifresini değiştirmişti. birazdan konuşacağı kişinin sevgilisinin ta kendisi olduğunu bilmeden. arayıpta instagramin sifre değişikliği istedigini söyledi telefonda,bana rahatça yalan soyleyebildi. actigim hesaba girmemle de onun oltaya düştügünü görmem bir oldu. tanisalim mi mesajıma nerde yaşıyosun, yasın kac; sevgilin var mi mesajıma sence var midir? cevabını verdi. sahte hesabıma yürüdü diyebilirim kısaca.cok ergence farkındayım ama görebildiğim yere kadar gittim. hayir konustugu kisi benim ya ben.sadece başka ve saçma bi hesaptan yazıyorum. bos muhabbetler bu kadar mi hosuna gider bi insanın. nedir bu durumu farklı kılan. yasimi 17 olarak,yasadigim yeri baska bi il olarak soyledim. yasın kucuk olmaz bana dedi. büyük olsa ne konuşacaktık ki soruma da bilmem havadan sudan dedi. dahası geldi tabi ben ozetleyerek yaziyorum. ben başta sevgilim yok dedin ama arkadasindan öğrendim sevgiline de anlatıcam herseyi dedim. engelledi o hesabı. onun hesabina girip tekrar actim engeli. ama çakmıyo tabi, kendisi akıllı ben safım ya.uzattıkca uzattim bu şekilde birakamazdim meseleyi cunku. tüm agiz değiştirişini gordum. ben şantajın dozunu artirinca sahte hesabıma ben değilim sana yazan,ben nisanliyim yaza düğünüm var bu hesabin sahibi suan askerde yanlislik olmuş kardeşim yazmistir dedi. hayir en başından yapsana bunu ya da hiç cevap verme, direk oltaya dustu ve devamini getirtti ya. hic mi temkinli davranmaz bi insan iradesini kullanamaz.bu arada düğün nişan hikaye. basta yoktum,kendini kurtarmak için beni kullandı nisanlin o benim düzgün konus demeler.isine geldiği gibi agiz değiştirdi. dahası da var tabi..actigim o hesaptayken biri msj atti. hesabi bi görseniz. 15martta acilmis, araba resimleri paylasmis normal bi hesap görünürde. 500 kişiyi takip etmis ve hepsi de kız. hem de müstehcen resimler paylasan acik saçık yabancı kız hesapları.. ve bu hesabin sahibi oydu.. kendisine santaj yapan, o çok SEVDIGI! sevgilisinin hayatından çıkmasına sebep olacak çakma hesaba konusmak için yazdı bu hesaptan.kendi hesabından yapamadığı isleri çevresinden uzak, bu hesapta yapıyodu belli ki. o olduğundan nasil emin olabildin derseniz şifresini kendi hesabinin şifresi olarak yapmış.hic yakalanmayacagi varsa da bu sayede yakalandı. kendi ayaklarıyla gelip işletildiği hesaba yazarak.inanamadım, bunu bu sayede gördüğüme. sıkılıp sıkılıp bunlara mi bakiyomus dedim. teknolojiyi kötüye kullanırsın da bu nasıl yakalanmak dedim. geçen günkü telefon konuşmamızda da herşey olmasi gerektiği gibi olur ben geldikten sonra hayırlısıyla demisti. bunlari söyleyen ayni kisi.. bu vaatle mi kandırmış beni pışpışlamış.. Boşa giden 6yılım ve bu insanla kurduğum masum hayallerim oldu. askerde aldatılıyo ya insanlar. sen ne cürretle nasil bi vicdansizlikla seni bekleyen ve sevdigini soyledigin kiza bunları yasatirsin. burda aylardır seni beklemek yerine ben de hergün biriyle konussaydim hazmedebilir miydin bunu,ben sana sadık kalırken sen nasıl bu iğrençlikleri yaparsın. nasıl bu kadar rahat yalan söylersin. askerlik adam eder bunu bozdu.. olan güvenim yerle bir oldu. Bunları bildigimi bilmiyo suan. düşünüyorum nasıl bi son gerek bu hikayeye?aradığında her şeyi anlatıp def mi etmeli, sessizce gitmeli mi?
hangisi canını daha çok yakar diyeceğim de,yanacağından emin degilim.yansa da saracağı yerler belli olduğundan diyemiyorum iste.. ona sonsuz,sorgusuz güvendiğim için kendimi bi süre affedemeyeceğim.
hangisi canını daha çok yakar diyeceğim de,yanacağından emin degilim.yansa da saracağı yerler belli olduğundan diyemiyorum iste.. ona sonsuz,sorgusuz güvendiğim için kendimi bi süre affedemeyeceğim.