• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi ilişkinin gelebileceği en son nokta

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
selamlar hepinize. uzun olacak gibi ama okuyup fikir verecek olan herkese tesekkur ederim. ben gecen hafta 7aydir calistigim isimden ciktim. evdeyim. ve ciddi anlamda bunalmistim. hele yasadiklarimla ikiye katlandi bu. 6yillik bi iliskim var ve kendisi suan askerde.biliyorum dogru bisey degil ama otururken onu denemek amacli bi hesap acmak geldi icimden. biseyler durttu beni inanın ne bilmiyorum. instagramdan bi hesap actim. yazdim bunun hesabina merhaba diye. face, instagram sifrelerini gizlemez ben hep bilirim normalde ama onun instagram hesabina girmemle sifre degisikligi yaptığını görmem bir oldu. baskasiyla konuştuğunu görmeyeyim diye şifresini değiştirmişti. birazdan konuşacağı kişinin sevgilisinin ta kendisi olduğunu bilmeden. arayıpta instagramin sifre değişikliği istedigini söyledi telefonda,bana rahatça yalan soyleyebildi. actigim hesaba girmemle de onun oltaya düştügünü görmem bir oldu. tanisalim mi mesajıma nerde yaşıyosun, yasın kac; sevgilin var mi mesajıma sence var midir? cevabını verdi. sahte hesabıma yürüdü diyebilirim kısaca.cok ergence farkındayım ama görebildiğim yere kadar gittim. hayir konustugu kisi benim ya ben.sadece başka ve saçma bi hesaptan yazıyorum. bos muhabbetler bu kadar mi hosuna gider bi insanın. nedir bu durumu farklı kılan. yasimi 17 olarak,yasadigim yeri baska bi il olarak soyledim. yasın kucuk olmaz bana dedi. büyük olsa ne konuşacaktık ki soruma da bilmem havadan sudan dedi. dahası geldi tabi ben ozetleyerek yaziyorum. ben başta sevgilim yok dedin ama arkadasindan öğrendim sevgiline de anlatıcam herseyi dedim. engelledi o hesabı. onun hesabina girip tekrar actim engeli. ama çakmıyo tabi, kendisi akıllı ben safım ya.uzattıkca uzattim bu şekilde birakamazdim meseleyi cunku. tüm agiz değiştirişini gordum. ben şantajın dozunu artirinca sahte hesabıma ben değilim sana yazan,ben nisanliyim yaza düğünüm var bu hesabin sahibi suan askerde yanlislik olmuş kardeşim yazmistir dedi. hayir en başından yapsana bunu ya da hiç cevap verme, direk oltaya dustu ve devamini getirtti ya. hic mi temkinli davranmaz bi insan iradesini kullanamaz.bu arada düğün nişan hikaye. basta yoktum,kendini kurtarmak için beni kullandı nisanlin o benim düzgün konus demeler.isine geldiği gibi agiz değiştirdi. dahası da var tabi..actigim o hesaptayken biri msj atti. hesabi bi görseniz. 15martta acilmis, araba resimleri paylasmis normal bi hesap görünürde. 500 kişiyi takip etmis ve hepsi de kız. hem de müstehcen resimler paylasan acik saçık yabancı kız hesapları.. ve bu hesabin sahibi oydu.. kendisine santaj yapan, o çok SEVDIGI! sevgilisinin hayatından çıkmasına sebep olacak çakma hesaba konusmak için yazdı bu hesaptan.kendi hesabından yapamadığı isleri çevresinden uzak, bu hesapta yapıyodu belli ki. o olduğundan nasil emin olabildin derseniz şifresini kendi hesabinin şifresi olarak yapmış.hic yakalanmayacagi varsa da bu sayede yakalandı. kendi ayaklarıyla gelip işletildiği hesaba yazarak.inanamadım, bunu bu sayede gördüğüme. sıkılıp sıkılıp bunlara mi bakiyomus dedim. teknolojiyi kötüye kullanırsın da bu nasıl yakalanmak dedim. geçen günkü telefon konuşmamızda da herşey olmasi gerektiği gibi olur ben geldikten sonra hayırlısıyla demisti. bunlari söyleyen ayni kisi.. bu vaatle mi kandırmış beni pışpışlamış.. Boşa giden 6yılım ve bu insanla kurduğum masum hayallerim oldu. askerde aldatılıyo ya insanlar. sen ne cürretle nasil bi vicdansizlikla seni bekleyen ve sevdigini soyledigin kiza bunları yasatirsin. burda aylardır seni beklemek yerine ben de hergün biriyle konussaydim hazmedebilir miydin bunu,ben sana sadık kalırken sen nasıl bu iğrençlikleri yaparsın. nasıl bu kadar rahat yalan söylersin. askerlik adam eder bunu bozdu.. olan güvenim yerle bir oldu. Bunları bildigimi bilmiyo suan. düşünüyorum nasıl bi son gerek bu hikayeye?aradığında her şeyi anlatıp def mi etmeli, sessizce gitmeli mi?

hangisi canını daha çok yakar diyeceğim de,yanacağından emin degilim.yansa da saracağı yerler belli olduğundan diyemiyorum iste.. ona sonsuz,sorgusuz güvendiğim için kendimi bi süre affedemeyeceğim.

Yaptığınız onca yıllık ilişkiye yakışmamış diyecektim ki erkek arkadaşınızın tepkisi daha da cirkinlestirdi olayı.

Yerinizde olsam herşeyi bildiğimi söyler çeker giderdim. Lafı uzatmanın bi anlamı yok

Çok acı ama geçmiş olsun...

İsteyen ergence desin ama bazen böyle bir dürtü yaşıyorsun ve gerçekten bir sonuca varıyorsun...
6 yıl dile kolay..
Nasıl rahatlayacaksanız öyle yapın bence.
İster içinizdekileri kusup öyle susun isterseniz direkt susun..

Dertsiz başına dert açmak diye buna derler..
İnsanlar onca yıllık eşlerine yüzde yüz güvenmiyolar siz neden sevgilinize bu kadar güvenme gereği duymuştunuz ki?
Eğer ayrılamayacaksan boşa ortaya döküp sonra da affedip kendini küçültme
Kesin olarak bitirme niyetindeysen söyle her şeyi anlat ve defteri kapat ebediyen

selamlar hepinize. uzun olacak gibi ama okuyup fikir verecek olan herkese tesekkur ederim. ben gecen hafta 7aydir calistigim isimden ciktim. evdeyim. ve ciddi anlamda bunalmistim. hele yasadiklarimla ikiye katlandi bu. 6yillik bi iliskim var ve kendisi suan askerde.biliyorum dogru bisey degil ama otururken onu denemek amacli bi hesap acmak geldi icimden. biseyler durttu beni inanın ne bilmiyorum. instagramdan bi hesap actim. yazdim bunun hesabina merhaba diye. face, instagram sifrelerini gizlemez ben hep bilirim normalde ama onun instagram hesabina girmemle sifre degisikligi yaptığını görmem bir oldu. baskasiyla konuştuğunu görmeyeyim diye şifresini değiştirmişti. birazdan konuşacağı kişinin sevgilisinin ta kendisi olduğunu bilmeden. arayıpta instagramin sifre değişikliği istedigini söyledi telefonda,bana rahatça yalan soyleyebildi. actigim hesaba girmemle de onun oltaya düştügünü görmem bir oldu. tanisalim mi mesajıma nerde yaşıyosun, yasın kac; sevgilin var mi mesajıma sence var midir? cevabını verdi. sahte hesabıma yürüdü diyebilirim kısaca.cok ergence farkındayım ama gidebildigim yere kadar gittim. hayir konustugu kisi benim ya ben.sadece başka ve saçma bi hesaptan yazıyorum. bos muhabbetler bu kadar mi hosuna gider bi insanın. nedir bu durumu farklı kılan. yasimi 17 olarak,yasadigim yeri baska bi il olarak soyledim. yasın kucuk olmaz bana dedi. büyük olsa ne konuşacaktık ki soruma da bilmem havadan sudan dedi. dahası geldi tabi ben ozetleyerek yaziyorum. ben başta sevgilim yok dedin ama arkadasindan öğrendim sevgiline de anlatıcam herseyi dedim. engelledi o hesabı. onun hesabina girip tekrar actim engeli. ama çakmıyo tabi, kendisi akıllı ben safım ya.uzattıkca uzattim bu şekilde birakamazdim meseleyi cunku. tüm agiz değiştirişini gordum. ben şantajın dozunu artirinca sahte hesabıma ben değilim sana yazan,ben nisanliyim yaza düğünüm var bu hesabin sahibi suan askerde yanlislik olmuş kardeşim yazmistir dedi. hayir en başından yapsana bunu ya da hiç cevap verme, direk oltaya dustu ve devamini getirtti ya. hic mi temkinli davranmaz bi insan iradesini kullanamaz.bu arada düğün nişan hikaye. basta yoktum,kendini kurtarmak için beni kullandı nisanlin o benim düzgün konus demeler.isine geldiği gibi agiz değiştirdi. dahası da var tabi..actigim o hesaptayken biri msj atti. hesabi bi görseniz. 15martta acilmis, araba resimleri paylasmis normal bi hesap görünürde. 500 kişiyi takip etmis ve hepsi de kız. hem de müstehcen resimler paylasan, acik saçık yabancı kız hesapları.. ve bu hesabin sahibi oydu.. kendisine santaj yapan, o çok SEVDIGI! sevgilisinin hayatından çıkmasına sebep olacak çakma hesaba konusmak için yazdı bu hesaptan.kendi hesabından yapamadığı isleri çevresinden uzak, bu hesapta yapıyodu belli ki. o olduğundan nasil emin olabildin diye soracak olursanız şifresini kendi hesabinin şifresi olarak yapmış.hic yakalanmayacagi varsa da bu sayede yakalandı. kendi ayaklarıyla gelip işletildiği hesaba yazarak. inanamadım, bunu bu sayede gördüğüme. sıkılıp sıkılıp bunlara mi bakiyomus dedim. teknolojiyi kötüye kullanmışsın bariz de bu nasıl yakalanmak dedim. geçen günkü telefon konuşmamızda da herşey olmasi gerektiği gibi olur ben geldikten sonra hayırlısıyla demisti. bunlari söyleyen ayni kisi.. bu vaatle mi kandırmış beni pışpışlamış.. Boşa giden 6yılım ve bu insanla kurduğum masum hayallerim oldu. askerde aldatılıyo ya insanlar. sen ne cürretle nasil bi vicdansizlikla seni bekleyen ve sevdigini soyledigin kiza bunları yasatirsin. burda aylardır seni beklemek yerine ben de hergün biriyle konussaydim hazmedebilir miydin bunu,ben sana sadık kalırken sen nasıl bu iğrençlikleri yaparsın. nasıl bu kadar rahat yalan söylersin. askerlik adam eder bunu bozdu.. olan güvenim de yerle bir oldu.Bunları bildigimi bilmiyo suan. gun içerisinde aradi defalarca açmadım. bi sorun olmadığını düşünüyo suan. simdi nasıl bi son gerek bu hikayeye? aradığında her şeyi anlatıp def mi etmeli, sessizce gitmeli mi?

hangisi canını daha çok yakar diyeceğim de,yanacağından emin degilim.yansa da yarasını saracağı yerler belli olduğundan diyemiyorum iste.. ona sonsuz,sorgusuz güvendiğim için kendimi bi süre affedemeyeceğim.
Allah yardımcın olsun canim cok üzücü bir durum. Ama anladigim kadariyla bu ilk degil bence askerlikle alakası yok daha once de vardi yani nisanlinin karekteri boyle bence. Erkekleri birak kimseye cok guvenme. Ayrıl ya da ayrilma diyemeyecegim ama hep aklında bir suphe olacak

Ayrılmayacaksan konuyu açma ve içine göm.
Ki bence ayrılmak lazım şu saatten sonra bu adama güvenip evlenemezsin. Yüzüne her şeyi çat çat söyle ve terk et bence.

Dertsiz başına dert açmak diye buna derler..
İnsanlar onca yıllık eşlerine yüzde yüz güvenmiyolar siz neden sevgilinize bu kadar güvenme gereği duymuştunuz ki?
Eğer ayrılamayacaksan boşa ortaya döküp sonra da affedip kendini küçültme
Kesin olarak bitirme niyetindeysen söyle her şeyi anlat ve defteri kapat ebediyen
yazımın başında da belirttiğim gibi yaptığımı savunmuyorum. ama onun yanlislari benimkini arka planda birakti.ilk iki yorumla kendi yorumumuzu karşılaştirirsanız hayatıyla ilgili bi sorununu öğrendiğiniz ve ilk kez gördüğünüz bi insana karşı üslubunuzun biraz sert olduğunu farkedersiniz. tesekkurler yorumunuz için ve derdimi paylaştığınız için. ama gerçekten üzgünüm ve bu tür yorumlar beni suan icin kırabilir.

Tam rezilillik soguma sebebi..Biraz bekle zihninde ayrilma fikri otursun ondan sonra soyle durumu anlatarak yada anlatmadan.Ama asla geri donmemelisin birkez soyledikten sonra.Bu yuzden bekle sindir sonra soyle.

Allah göstermesin diyorum !!
Bende mi yapsam ki diye bile düşündüm ama yok canım artık dedim- tabii hayat öyle bişey ki olmazlar olur -
Büyük konuşmak istemiyorum korkumdan ama
Bence bu ilişkiyi onun herşeyini yüzüne vurarak, canını acıta acıta bitirmelisin.
Sonrada şükretmelisin. Allahın sevgili kullarından olduğunu, kolay yoldan anlamış olduğun için.

Sahtekarın tekiymiş...herşeyi bildiğini anlat ve terket..böyleleri evlense bile aynı şeyleri bi süre sonra yapar.mikroplar.

Evlensen evliyken de yapardi bunu.Simdiden farkettigin iyi olmus.

Bi şekilde kendini ele verecekti zaten. Sen temiz oldukça karşı tarafın yanlışı bir şekilde çıkıyor ortaya. Hiç bir şey gizli kalmaz,ben buna canı gönülden inanıyorum. Verilmiş sadakaniz varmış ki evlenmeden gördünüz gerçek yüzünü.
Bu saatten sonra affedeceginizi düşünmüyorum. Mantıklı birine benziyorsunuz. Bilmiyorum,aşağılanmayla yanar mi canı ? Bana layik degilsin,seni begenmiyorum,çok sogudum gibi. Nasil olsa sizin gözünüzde bitti bu ilişki. İyice özgüvenini mahvedin. Sizden ona hatıra kalsın. Ben olsam öyle yapardim sanırım.

Eger ayrilmayacaksan sakın ha anlatma !!!!!bunları. sonra affedeceksin bu sefer ne saygısı kalacak ne sevgisi bi zaman sonra o seni bırakacak...

ama en acı verici ayrılık ne olur dersen.. hiç birsey söylemeden ayrıl..engelle bütün hesaplardan, telefondan whatsuptan..

arasın msj atsin canı yansın, asla ulaşamasın....

hic söyleme bildiğini hic bişey demeden bitir... ve bitiriyosan mutlaka bitir.
sonradan affedeceksen ayrılma o da aldatsın işte seni netten. belki buluşmuştur bile nette konuştukları ile. artık ne icin buluşmuştur tahmin etmek zor değil...

yanan canın şimdi yansın evlilik filan olur mu bu adamla..

oyle yapicam sanirim. ah nolurdu bu kadar doyumsuz ve adi olmasaydıniz?

6 yil falan bilmem ben cok iyi yapmissiniz ellllerinize saglik ya evlendikten sonra bu tur seyler yasasaydiniz.cok gecmis olsun zaman her seye care

Söylenecek ne varsa söylenmis.
Sadece bunlarin hepsinin ayni kafada oldugu unutulmus... "arkadasim yazdi arkadasim konustu" yalanini hepsi mi söyler hepsi mi bukadar aptal .. komik vallahi. Ama verilmis sadakan varmis. Ayrica icinde süphe de varmis ki denemek istemissin onu..yani olaylar sadece bundan ibaret degil sanirim. Güven yoksa iliskiyi sürdürmeye gerek yok zaten.

selamlar hepinize. uzun olacak gibi ama okuyup fikir verecek olan herkese tesekkur ederim. ben gecen hafta 7aydir calistigim isimden ciktim. evdeyim. ve ciddi anlamda bunalmistim. hele yasadiklarimla ikiye katlandi bu. 6yillik bi iliskim var ve kendisi suan askerde.biliyorum dogru bisey degil ama otururken onu denemek amacli bi hesap acmak geldi icimden. biseyler durttu beni inanın ne bilmiyorum. instagramdan bi hesap actim. yazdim bunun hesabina merhaba diye. face, instagram sifrelerini gizlemez ben hep bilirim normalde ama onun instagram hesabina girmemle sifre degisikligi yaptığını görmem bir oldu. baskasiyla konuştuğunu görmeyeyim diye şifresini değiştirmişti. birazdan konuşacağı kişinin sevgilisinin ta kendisi olduğunu bilmeden. arayıpta instagramin sifre değişikliği istedigini söyledi telefonda,bana rahatça yalan soyleyebildi. actigim hesaba girmemle de onun oltaya düştügünü görmem bir oldu. tanisalim mi mesajıma nerde yaşıyosun, yasın kac; sevgilin var mi mesajıma sence var midir? cevabını verdi. sahte hesabıma yürüdü diyebilirim kısaca.cok ergence farkındayım ama gidebildigim yere kadar gittim. hayir konustugu kisi benim ya ben.sadece başka ve saçma bi hesaptan yazıyorum. bos muhabbetler bu kadar mi hosuna gider bi insanın. nedir bu durumu farklı kılan. yasimi 17 olarak,yasadigim yeri baska bi il olarak soyledim. yasın kucuk olmaz bana dedi. büyük olsa ne konuşacaktık ki soruma da bilmem havadan sudan dedi. dahası geldi tabi ben ozetleyerek yaziyorum. ben başta sevgilim yok dedin ama arkadasindan öğrendim sevgiline de anlatıcam herseyi dedim. engelledi o hesabı. onun hesabina girip tekrar actim engeli. ama çakmıyo tabi, kendisi akıllı ben safım ya.uzattıkca uzattim bu şekilde birakamazdim meseleyi cunku. tüm agiz değiştirişini gordum. ben şantajın dozunu artirinca sahte hesabıma ben değilim sana yazan,ben nisanliyim yaza düğünüm var bu hesabin sahibi suan askerde yanlislik olmuş kardeşim yazmistir dedi. hayir en başından yapsana bunu ya da hiç cevap verme, direk oltaya dustu ve devamini getirtti ya. hic mi temkinli davranmaz bi insan iradesini kullanamaz.bu arada düğün nişan hikaye. basta yoktum,kendini kurtarmak için beni kullandı. nisanlim o benim düzgün konus demeler.isine geldiği gibi agiz değiştirdi. dahası da var tabi..actigim o hesaptayken biri msj atti. hesabi bi görseniz. 15martta acilmis, araba resimleri paylasmis normal bi hesap görünürde. 500 kişiyi takip etmis ve hepsi de kız. hem de müstehcen resimler paylasan, acik saçık yabancı kız hesapları.. ve bu hesabin sahibi oydu.. kendisine santaj yapan, o çok SEVDIGI! sevgilisinin hayatından çıkmasına sebep olacak çakma hesaba konusmak için yazdı bu hesaptan.kendi hesabından yapamadığı isleri çevresinden uzak, bu hesapta yapıyodu belli ki. o olduğundan nasil emin olabildin diye soracak olursanız şifresini kendi hesabinin şifresi olarak yapmış.hic yakalanmayacagi varsa da bu sayede yakalandı. kendi ayaklarıyla gelip işletildiği hesaba yazarak. inanamadım, bunu bu sayede gördüğüme. sıkılıp sıkılıp bunlara mi bakiyomus dedim. teknolojiyi kötüye kullanmışsın bariz de bu nasıl yakalanmak dedim. geçen günkü telefon konuşmamızda da herşey olmasi gerektiği gibi olur ben geldikten sonra hayırlısıyla demisti. bunlari söyleyen ayni kisi.. bu vaatle mi kandırmış beni pışpışlamış.. Boşa giden 6yılım ve bu insanla kurduğum masum hayallerim oldu. askerde aldatılıyo ya insanlar. sen ne cürretle nasil bi vicdansizlikla seni bekleyen ve sevdigini soyledigin kiza bunları yasatirsin. burda aylardır seni beklemek yerine ben de hergün biriyle konussaydim hazmedebilir miydin bunu,ben sana sadık kalırken sen nasıl bu iğrençlikleri yaparsın. nasıl bu kadar rahat yalan söylersin. askerlik adam eder bunu bozdu.. olan güvenim de yerle bir oldu.Bunları bildigimi bilmiyo suan. gun içerisinde aradi defalarca açmadım. bi sorun olmadığını düşünüyo suan. simdi nasıl bi son gerek bu hikayeye? aradığında her şeyi anlatıp def mi etmeli, sessizce gitmeli mi?

hangisi canını daha çok yakar diyeceğim de,yanacağından emin degilim.yansa da yarasını saracağı yerler belli olduğundan diyemiyorum iste.. ona sonsuz,sorgusuz güvendiğim için kendimi bi süre affedemeyeceğim.
Bence önce test et. Yani biraz oyna... Bilmiyormuş gibi yap, sorular sor. Nasılsa yalan atacak... Sonra her şeyi anlat, yüzüne vur ve ayrıl...

Bence önce test et. Yani biraz oyna... Bilmiyormuş gibi yap, sorular sor. Nasılsa yalan atacak... Sonra her şeyi anlat, yüzüne vur ve ayrıl...

onu yaptım günlerdir. sanki benim nette onume gelene atlayan. baska bisi düşündüm umarim ters tepmez.olsa da umrumda degil. ben artık yazmayi dusunmuyorum zaten.. sagolsun mahvetti herşeyi.. benim kurduğum o masum hayal lerde boğulsun.

onu yaptım günlerdir. sanki benim nette onume gelene atlayan. baska bisi düşündüm umarim ters tepmez.olsa da umrumda degil. ben artık yazmayi dusunmuyorum zaten.. sagolsun mahvetti herşeyi.. benim kurduğum o masum hayal lerde boğulsun.
Hiç umurlarında bile olmuyor biliyor musun? Bazen eski sevgililerime yaptıklarım yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Sonra da amaan beter olsunlar deyip geçiyorum. Onlar bize hiç acımıyorlar. Biz de onlara acımayalım. Yaptığını yüzüne vur. Ömür boyu unutamaz bu yaptığını...

Back
X