Bi ilişkinin olmazsa olmazı nedir sizce kızlar ?

Huzurkokulu

Gün gelir sabır rahmete dönüşür.
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
1.804
8.369
158
Merhaba herkese.
Benim 4 senelik bi iliskim var ve nişanlım suan asker. Bende başkalarının öğütlerini dikkate alan bi insanım. Herkesin tecrübeleri farklidir sizlerin tecrübesi nelerr bana vericeginiz öğütler neler hadi yazın kızlar :dua::nazar:En Büyük TÜRKİYE

Merhaba herkese.
Benim 4 senelik bi iliskim var ve nişanlım suan asker. Bende başkalarının öğütlerini dikkate alan bi insanım. Herkesin tecrübeleri farklidir sizlerin tecrübesi nelerr bana vericeginiz öğütler neler hadi yazın kızlar :dua::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Bence sabır..
Bir insan sabırlıysa bence herseyin ustesinden gelebilir

Bendee en çok saygı diye düşünüyorum. Yani suana kadar anladigim kadariyla ama daha yolun basindayiz bundan sonra ne olur gorusler nasıl degisir bilemiyorum :110::KK64:

Evet. Bence de sabır ve saygı ama ilk defa sabıri dile getiren birisini duydum. Normalde kimse sorsam sabırı dile getirmiyo :KK64:
Eskiden bende farkli dusunuyordum ama artik sabir diyorum..
Cunku iliskilerde veya normal hayatta insan sabirli olursa istedigine hayirlisi ile kavusuyor yada kavusmuyor..
Iliskiler icin sabirli olmak bazen en guzel seyleri getiriyor insana..
Sorun oldugunda o anda susup sabirli sekilde beklemek bir cok zararsan dondurebiliyor insani..
Ofkeyi kontrol etmeye faydasi oluyor..
Acele etmemeyi ogreniyor..
Zamanin gercekten bir cok seye ilac gibi geldigini fark ediyor..
O sabrin sonunda bekleyen ne ise onu , ona kavusmanin heyecanini daha cok anliyor hissediyor..
Karsisindaki insana zamanla daha cok guvenmeye basliyor..
Sevmeye..
Sabirli olmasa belkide o anda kestirip atacak bazi seyleri , ama sabirli Davrandikca sevginin daha guzel evrelerini yasamak icin kendine ve karsisindakine bir sans taniyor.m
Dogruyu yanlisi sabirli sekilde yasayarak goruyor insan

Bu benim fikrim.
Sabir olmadan olmuyor bir iliskide..
Ozlemede hasretede kavgayada gurultuyede sabir sart..
Hayatimizin tuzu olan bu olumsuzluklarin ilacida sabir zaman..

Eskiden bende farkli dusunuyordum ama artik sabir diyorum..
Cunku iliskilerde veya normal hayatta insan sabirli olursa istedigine hayirlisi ile kavusuyor yada kavusmuyor..
Iliskiler icin sabirli olmak bazen en guzel seyleri getiriyor insana..
Sorun oldugunda o anda susup sabirli sekilde beklemek bir cok zararsan dondurebiliyor insani..
Ofkeyi kontrol etmeye faydasi oluyor..
Acele etmemeyi ogreniyor..
Zamanin gercekten bir cok seye ilac gibi geldigini fark ediyor..
O sabrin sonunda bekleyen ne ise onu , ona kavusmanin heyecanini daha cok anliyor hissediyor..
Karsisindaki insana zamanla daha cok guvenmeye basliyor..
Sevmeye..
Sabirli olmasa belkide o anda kestirip atacak bazi seyleri , ama sabirli Davrandikca sevginin daha guzel evrelerini yasamak icin kendine ve karsisindakine bir sans taniyor.m
Dogruyu yanlisi sabirli sekilde yasayarak goruyor insan

Bu benim fikrim.
Sabir olmadan olmuyor bir iliskide..
Ozlemede hasretede kavgayada gurultuyede sabir sart..
Hayatimizin tuzu olan bu olumsuzluklarin ilacida sabir zaman..
Suan hayatımda aldığım en güzel öğüt :dua: bende hep boyle düşünüyorum ve aşırı sabirliyimdir. Sabirimla herseyi yendim düzeltim ama bana cok yanlış yaptigimi soyleyen oldu ama gerçekten sabır. Sabır olmadan da denedim bazi seyleri ama olmuyo gerçekten sabırmış. Düşüncelerine bayıldım :dua: sizinle uzun uzun sohbet etmek isterim :dua: Allah gönlünuze gore versin inşallah :dua::KK200:

Suan hayatımda aldığım en güzel öğüt :dua: bende hep boyle düşünüyorum ve aşırı sabirliyimdir. Sabirimla herseyi yendim düzeltim ama bana cok yanlış yaptigimi soyleyen oldu ama gerçekten sabır. Sabır olmadan da denedim bazi seyleri ama olmuyo gerçekten sabırmış. Düşüncelerine bayıldım :dua: sizinle uzun uzun sohbet etmek isterim :dua: Allah gönlünuze gore versin inşallah :dua::KK200:
Gercekten oyle..
Bak eskiden asiri fevri davranan diklenen hic beklemeyi sevmeyen biriydim..
Ama inan cok sey kaybettim bu hareketlerim yuzunden hatta daha buyuk seyler kaybetme noktasina bile geldim..
Sonra kendime dur dedim..
Artik boyle olma..
Cunku baktim ki kaybettiklerim kazandiklarimdan daha fazlaydi..
Bunun tam tersi olmasi gerekiyordu..
Simdi daha sakinim beklemeyi bikiyorum bekleyince her sehin daha guzel olacagini dusunuyorum. Aceleci hallerimi indirgedim. Boylelikle olaylari tam anlamiyla dusunme firsati yakaliyorum.

Tabikide sohbet edebiliriz :) ben hep buralardayim..

Anladımmm o zaman böyle davranmaya devam. Suan davranamasam nişanlım askerde olduğu icin sabırlı olmam lazim hatta daha cok sabırlı olmam lazim. Oluyorum da yavas yavaş. Bende nefret ederdim beklemekten ama bekliyoruz sabır ediyoruz kazaniriyoruz sonunda çok şükür

Pekii özelden yazıcagimm :KK16:

Back
X