Bi insan bukadar serefsiz olur!!!!

Zaten baktim ki msj atiyo atiyo durmuyo bende numarami degistirdim.
Üstelik almanyada yasiyorum hic bise yapamaz. Zaten türkiyeye gitmis annesinib yanina. Polislerde onu taniyo almanyaya bile giremez artik.
Ooo hemserim:)
Ondan saydırıyon sen adama :D

Kac yillik evliydiniz

2 yillik
M merveslem Bende dedimki bosuna kapini acik birakma üsütürsün.:KK70::KK70::KK70:
Hay ağzına sağlık ne güzel demişsin bu yollardan yeni geçmiş biri olarak sana diyebilirimki ardımızda bıraktığımızda herşey daha kolay oluyor.Oğlum ve benim için böyle oldu dilerim sen ve kuzun içinde aynı olur.Allah yardımcınız olsun.

Vicdan yapiyo bide sanki kancamda o pislige :) zaten simdiden bile hayatim düzene girdi annemin evindeyim huzur var hersey var

Böyle bir adamdan neden anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz? Yanaşmayacak. Orta yolu bulamayacaksınız. Ben asla önermem.

Ooo hemserim:)
Ondan saydırıyon sen adama :KK70:

Hak etti valla icim okadar dolu ki az bile söYlendim :) Burda bana kizanlar 3 sene boyunca hakaret dayak yesin kocalari esrar icsin cocuklarinin parasini rizkibi alip esrar alsin calismasin bakalim onlar susuyomu.

Kurtulduğunuz için şükredin ve boşverin artık su akar yolunu bulur, siz kendi hayatınıza bakın muhattap bile olmayın o adamla

Böyle bir adamdan neden anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz? Yanaşmayacak. Orta yolu bulamayacaksınız. Ben asla önermem.

Ya almanyada ilk öbce anlasmali bosanma öneriliyor. Kabul ederse hemen bosanabiliriz sorunsuz. Ama kabul etmese mecbur mahkemeye cikcaz etcez uzayacak fln ama eninde sonunda yine bosanma olcak. Yani bosuna uzamasin diYe ona dedim imzala bari uzamasin bitsin herseY diYe.Polisler bile onun nekadar pis oldugubu biliyor.

2 yillik

Vicdan yapiyo bide sanki kancamda o pislige :) zaten simdiden bile hayatim düzene girdi annemin evindeyim huzur var hersey var
Annemlere geldiğimde bende aynı şeyi dedim biliyormusun huzurla yediğim iki lokma en büyük zenginlikmiş.Evlatlarımızda yanımızda sağlıklarıda yerinde çok şükür. Allah daha büyük acılarla sınamasın bizleri.

Annemlere geldiğimde bende aynı şeyi dedim biliyormusun huzurla yediğim iki lokma en büyük zenginlikmiş.Evlatlarımızda yanımızda sağlıklarıda yerinde çok şükür. Allah daha büyük acılarla sınamasın bizleri.

Aynen öyle dedigin gibi valla. Kimseden hayir yok bu zamanda. Allahima cok sükür bütün ailem arkamda. Burda bazi konulari okuyorum bosanmak isteYen ablalarimi, aileleri kapilarini acmiyolar diYe baba evine dönemeyenler... Inanamiyorum.. Cok yazik cokkk

Back
X