Bi insan neden çok değer verirken birden ilişkiyi keser?

damlacik1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
172
19
68
Ayni okuldayiz, beni sevdigini, aramiza sogukluk girmesini istemedigini, en yakini olmami istedigini soyluyodu, bi gun tartistik biraz, ben ona karaktersizsin, bi yaptigin bi yatigini tutmuyo dedim, gercektende oyle..

Sonra birden hic konusmamaya, mesaj atmamaya basladi, benimle konusmama karari mi aldin dedim, hee oyle gibi sacma bi cevap verdi, sonra kus muyuz dedim cevap vermedi, 2 3 mesaj daha attim baya usteledim sevdigim birisin boyle yapma dedim, yine cevaplamadi, en son keske seni hic tanimasaydim, temin yaptigin gibi yap bisey yazma, bi daha da yuzume bakma yazdim, onada cevap vermedi.

Sonrasinda ne sinifta konustu ne bi mesaj atti, kesti atti hayatindan beni

Neden boyle oldu sizce? :(

çok üstüne düşmüşsünüz kaçan kovalanır olmuş.. bırakın biraz kendi haline, zaten sizi seviyorsa kendisi gelir..

aaa adama karaktersizsin mi dedin? :KK57: kavgada söylenmez, üstteki mesajımı ciddiye alma git özür dile..

Gurur ve onur meselesı yapmış. Insan sevdığıne her canını sıktığında ağzına geleni aktarır mı?

neden tartıştınız bilmiyorum ama muhtemelen tartıştığımızda karaktersiz diyorsa ileride kim bilir neler yapar söyler bana diyip korkmuştur.. bi de üstüne kırılmıştır.. biraz da soğumuştur sizden.. sonuç böyle olmuş..

çok üstüne düşmüşsünüz kaçan kovalanır olmuş.. bırakın biraz kendi haline, zaten sizi seviyorsa kendisi gelir..

aaa adama karaktersizsin mi dedin? :KK57: kavgada söylenmez, üstteki mesajımı ciddiye alma git özür dile..

Ozur mu dileyim?

söylediklerinize karşılık doğru olanı yapmış tabii (onun tarafından)
karaktersiz olduğunu düşündüğünüz birisi için neden bu soru işaretleri ve çaba?(sizin tarafınızdan)

Gereğinden fazla değer seni çok yorar onu çok bohbohlandırır üzme kendini el ogluna fırsat verirsen kul eder kendine seni

Haklisin muhtemelen yine cevap vermez, utaniyorum ama biraz

samimiyete ve biraz da deliliğe vur işi, bir çay al git okulda yanına otur konuş :) yani düşünürsen kırdığına değecek bir konu yok ortada, zaten sen de pişmansın.. özür dilemek egonun ne kadar düşük olduğunu gösterir, iyi birşey o yüzden utanma :)

tabiki, hem sevdiğim birisin diyorsunuz hem de karaktersiz diyorsunuz.. gidin, öyle demek istemedim kusura bakma falan deyin ama mümkünse yüzüne söyleyin yazmayın..

Sevdiğim birisin böyle yapma falan demiş, o kadar mesaj atmış bir de üzerine özür dilerse hem de sıkıntısının ne olduğunu adam gibi söylemeyen birinden biraz fazla üstüne düşmüş olmaz mı?

Sevdiğim birisin böyle yapma falan demiş, o kadar mesaj atmış bir de üzerine özür dilerse hem de sıkıntısının ne olduğunu adam gibi söylemeyen birinden biraz fazla üstüne düşmüş olmaz mı?

karaktersiz demiş fıstığım, yani bu lafın üzerine ben de trip yapardım.. o yüzden bir kere daha konuşsun, zaten olmuyorsa vazgeçmiş demektir karşı taraf. en azından ileride keşke demez.

Mesaj atmissin ama ozur dilemeyi unutmussun?
O da sana muhtemelen ders vermeye calisiyor? ya dersi alacaksin ya da almayacaksin?
Ya da gercekten kotu izlenim birakmissin?
Hakliyken haksiz duruma dusmussun...

karaktersiz demiş fıstığım, yani bu lafın üzerine ben de trip yapardım.. o yüzden bir kere daha konuşsun, zaten olmuyorsa vazgeçmiş demektir karşı taraf. en azından ileride keşke demez.

Orası kesin özrü hakediyor ama umarım düş yakamdan falan gibi bir tepkiyle karşılaşmaz.

En son söyleceğini en başta söylemek bir çok insanda olan bir özellik malesef.

Adama ilk kavgada karaktersiz diye hakaret edersen, o karakteriyle tavır koyar sonra dertlenirsin.

Back
X