Merhaba kızlar,
Başta sevgilimin mutlu olması için size sorular sormuştum . Malumunuz biz iki ayrı şehirdeyiz. Sizin verdiğiniz cevaplar neticesinde onun yanına haftaya pazar günü gitmeye karar verdim. Şöyle bi durum var bu akşam bi arkadaşıyla tartışmış ve bunun münasebetiyle bizimden dertleşme imkanımız oldu. Insanlardan çok sıkıldığını hayattan bi tad almadığını hiçbirşeyden bir zevk almadığını herşeyin ona boş ve anlamsız geldiğini söyledi şuan bi boşlukta maddi olarak iş olarak hiçbir işi rast gitmiyor. O yüzden böyle biliyorum. Bunu uzaktan çözemeyeceğimi bildiğim için yanına gidecem. Şimdi kızlar ben ona ne yapmalıyım bu psikolojiden kurtulması için yüm hayal ürünlerinizi bekliyorum :) . Bu arada ailesine beni anlatmış Bursa'dan gidiyorum ailesine kestane şekeri götürsem ayıp etmiş olur muyum . Malum tanışmadık iki aylık bi ilişki neticede hafif mi çok meraklı biri mi görünürüm çünkü onlar Diyarbakır'da ve oralı bu tür şeyler hoş görünmeyebilir. Ona sormakta istemiyorum bunu en iyisi sizden fikir almak :) . Son olarak ona giderken ne alsam ki tesbih koleksiyoncusu ona tesbih mi alsam pek anlamıyorum çok kararsızım. Yada atkı mı alsam kışta geldi hem . :)
Beni bu düşüncelerden kurtarın kızlar . Şimdiden herkese çok teşekkürler :)