Bi insana hayattan tad alması için neler yapılır ?

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Merhaba kızlar,
Başta sevgilimin mutlu olması için size sorular sormuştum . Malumunuz biz iki ayrı şehirdeyiz. Sizin verdiğiniz cevaplar neticesinde onun yanına haftaya pazar günü gitmeye karar verdim. Şöyle bi durum var bu akşam bi arkadaşıyla tartışmış ve bunun münasebetiyle bizimden dertleşme imkanımız oldu. Insanlardan çok sıkıldığını hayattan bi tad almadığını hiçbirşeyden bir zevk almadığını herşeyin ona boş ve anlamsız geldiğini söyledi şuan bi boşlukta maddi olarak iş olarak hiçbir işi rast gitmiyor. O yüzden böyle biliyorum. Bunu uzaktan çözemeyeceğimi bildiğim için yanına gidecem. Şimdi kızlar ben ona ne yapmalıyım bu psikolojiden kurtulması için yüm hayal ürünlerinizi bekliyorum :) . Bu arada ailesine beni anlatmış Bursa'dan gidiyorum ailesine kestane şekeri götürsem ayıp etmiş olur muyum . Malum tanışmadık iki aylık bi ilişki neticede hafif mi çok meraklı biri mi görünürüm çünkü onlar Diyarbakır'da ve oralı bu tür şeyler hoş görünmeyebilir. Ona sormakta istemiyorum bunu en iyisi sizden fikir almak :) . Son olarak ona giderken ne alsam ki tesbih koleksiyoncusu ona tesbih mi alsam pek anlamıyorum çok kararsızım. Yada atkı mı alsam kışta geldi hem . :)
Beni bu düşüncelerden kurtarın kızlar . Şimdiden herkese çok teşekkürler :)

aileyle tanışmak için erken bence 2 ay olmuş daha dur bakalım en az 1 sene geçsin

Diyarbakır ami gideceksiniz.2 aylık bir ilişkide kendinizi bukadar çabuk teslim etmeyin bence.biz eşimle 8 yıl çıktık istanbul Edirne hep o geldi ben bir kez gittim.tamam gidilir ama 2 ay çok erken yol alın biraz bu ne acele

Yani aileyi bırakın sevgiliniz için bile erken gitmeniz.

aileyle tanışmak için erken bence 2 ay olmuş daha dur bakalım en az 1 sene geçsin

Yani aileyi bırakın sevgiliniz için bile erken gitmeniz.

Siz tamamen yanlış anladınız. Ailesi ile tanışmadım tanışmak için gitmiyorum. Iki aylık bir ilişki fakat benim bazı özel nedenlerden dolayı zaten gitmem gerekiyor. Oda gitmem için bir neden diyelim. Sadece bi dönem geçiriyor herkesin hayattan zevk almadığı her tuttuğu dalın elinde kaldığı zamanlar olur ya . Tam da o vakitlerden geçiyor. Neler yapmalıyım sizce bi haftalık süreç içinde sabah görüşecez akşama kadar dışarda vakit geçirecez neler önerirsiniz. İçinde ki tüm negatif enerjiyi atsın istiyorum .

insan sevgilisiylen öneriye göre konuşmazkı hem siz gidene kadar oda bu durumdan kurtulmuş olur ilişkide bukadar fedakar kontrolcü olmayın bıraz akışına bırakın

ailesine bir şey götürmeyin !
fazla üstüne düşmeyin, naza çekip abartabilir.. zaten sebebi belli olan bir sıkıntısı varmış, o sebep geçmedikten sonra siz ne yapsanız işe yaramaz..

sadece sıkıntılarını dinleyin ve pozitif yorumlar yapın yeter

Bence de gitmeyin anladim aslinda yazinizi okurken gulumsedim cok sekerce yazilmis asiksiniz belli ama henuz cok erken tatlim insanpglu bu ne yazik ki simarmaya musait yani bir de dogu erkegiyse yani oraliysa bence o kadar teslimkar olmaniz cok hos goeulmez sizin adiniza o yuzden o gelsin mumkun olsugunca...sevgiler. :)

Gitmek için banada çok erken geldi ya bide ta Diyarbakır .
Tehlikeli.uzak ve erken . .
Sorunları olduğu için gitmek istiyorsun ama o gelseydi kafası dağılmış olurdu hemde çalışmıyor mus .
neyse neticede karar senin gidersen aileye seker götür gidiyosun sonuçta seker bu yani abartilcak bisey değil seni yanlış anlamazlar . Kafası dağılsin istiyosan bol bol konuş sonrada eğlenceli vakit geçir ve gecede orda kalma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…