Bi kaç saat sonraki 2ci silik çizgi?

Nuride_Kal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
76
15
3
28
Selam kızlar,testi yaptım negatif çıkınca bi kaç saat bakmadım.sonra baktığımda silik 2ciyi gördüm..böyle olup hamile çıkanlar varmış..bir akıl fikir verin :110:

Hayır belli bir süresi var sanırım 5 dakika sonra ki sonuç sağlıklı değil. Kutu üzerinde yazıyor bu

20 dakikadan sonrakilere cok guvenme. Ilk idrarla yarin testi tekrarla ve kutunun ustunde yazan sureyi dikkate al.

Selam kızlar,testi yaptım negatif çıkınca bi kaç saat bakmadım.sonra baktığımda silik 2ciyi gördüm..böyle olup hamile çıkanlar varmış..bir akıl fikir verin :110:
Ümitlendirmek istemem Can'ım ama hiç belli olmaz hamile olabilirsin , ilk aylar test yapıyorduk ben saatlerce kontrol ediyordum negatif çıkıyordu:KK12:yani yoksa yok :işsiz:hiç ikinci çizgi çıkmadı saatler sonra bile .. Sen yarın sabah ilk testi yap bakalım sonucu da yaz :KK15:inş güzel haber olur

Ümitlendirmek istemem Can'ım ama hiç belli olmaz hamile olabilirsin , ilk aylar test yapıyorduk ben saatlerce kontrol ediyordum negatif çıkıyordu:KK12:yani yoksa yok :işsiz:hiç ikinci çizgi çıkmadı saatler sonra bile .. Sen yarın sabah ilk testi yap bakalım sonucu da yaz :KK15:inş güzel haber olur

Teşekkürler canım desteğin için,2-3 gün bekleyip öyle yapmak istiyorum..çok ümitlenmek istemiyorum çünki..ama sonucu kesin yazarım :KK15:

Teşekkürler canım desteğin için,2-3 gün bekleyip öyle yapmak istiyorum..çok ümitlenmek istemiyorum çünki..ama sonucu kesin yazarım :KK15:
Hıııım sabredebiliyorsan tabi neden olmasın , ben günde 3 test yaptığımı biliyorum artık testleri eczaneden pazarlık yaparak alıyordum :halay::halay:bu arada senin de aklında bulunsun sağlık ocağından ücretsiz alabiliyorsun

Canım bir saat sonraya güvenme diyorlar ama belkide sende benim gibi oldun. Çok ümit vermek istemedim benim durumu anlatayım. İlk 5 dakikada bir şey görmeyince attım çöpe ise gittim 9 saat sonra falan şüphe ettim çöpten alıp tekrar baktım silik çizgiyi gördüm. Yani bir yandan da umut var diyorum;)

Canım bir saat sonraya güvenme diyorlar ama belkide sende benim gibi oldun. Çok ümit vermek istemedim benim durumu anlatayım. İlk 5 dakikada bir şey görmeyince attım çöpe ise gittim 9 saat sonra falan şüphe ettim çöpten alıp tekrar baktım silik çizgiyi gördüm. Yani bir yandan da umut var diyorum:KK66:

Ay hadi inşALLAH,neden olmasın :) 1-2 gün sabredip yapıcam tekrar

Hıııım sabredebiliyorsan tabi neden olmasın , ben günde 3 test yaptığımı biliyorum artık testleri eczaneden pazarlık yaparak alıyordum :halay::halay:bu arada senin de aklında bulunsun sağlık ocağından ücretsiz alabiliyorsun

Aslında edemiyorumda etmeye çalışıcam :D ne kadar başırırsam artık

Ben yaşadım aynı durumu Ocak ayında, sonra kan verdim hamilelik vardı.düşükle sonuçlandı maalesef şimdi tekrar çalışmalara devam ediyoruz bklm bu ay baya belirti var inş bebiş vardır

Back
X