Erkek İnfertilitesi Bi kaç tane sperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.431
1.078
83
Merhabalar bugün novafertil tüp bebek merkezinde test verdik tüp bebege baslayacaktik son verdigimiz teste göre. son verdigimiz testi devlette yaptirdik 44 bin çıkmıştı .bugun özelde 1-2 tane çıktı ve dondurldu .1-2tanesinin de morfolojisi iyi degilmis bas boyun anomalisi varmis ozaman neden donduruldu hic bisi anlamadim 2 bin tl ödedik havuzlama yapilacakmis çıkan spermler iyi degildi ozaman neden hemen donduruldu .
Ayriyeten her gidisimizde her semen örnegi icin 150 tl ödeyecegiz .özel diyede pek güvenemedim açıkcası sürekli gitmemiz icin böyle yapabilirlermi aklımda öyle soru isareti kaldı.
Devlette fazla çıkıyor özelde neden böyle de diyorum kendi kendime 😔
 
Mikroenjeksiyonla o spermi yumurtaya verince dölleyebilir belki. Morfolojisi 0 olup tüp bebekle çocuk sahibi olanlar var muhtemelen onlarda da anormali vardır spermlerde.
 
Back