- Konu Sahibi nurefsanturgay
Onu cok ama çok seviyorum tam 2 yıldır... simdi 8 aylık bi ilişkimz var sürekli benim okuduğum yere geliyor ve hep yanımda. Iyi de bi isi var.evlenmeyi kabul etsem hemen olacak herşey. Parasi imkani var onun yeterince . Ama ailem. Her zaman hersey icin erken olduğunu söyleyip duruyorlar. Ben 20 o 27yasinda ve nefes alamıyorum onsuz. Hemen evlenip yuva kurmak istiyorum ama okuyorm ve henüz birinci sinifm. Ailem de şöyle bi takıntı var neymis efendim kadromu almadan atanmadan is sahibi olmadan evlenemezmişm.ben burda sinif arkadaslarm kitap mitap alirken ceyiz listesi hazırlıyorum inanin o kadar gözüm yok okumakta. Ama şu an almam çok zor en az 2 yillik yolu var bunun. Ve ben kararszm üniversiteyi birakip is sahibi olmayi evlilik sonrasına birakip ailemle binbir tartisma yasamayi goze alip yine de sonunda onunla evlenmek mi. Yoksa bi kac yil daha bekleyp - ki onun sabrinin bitecegini biliyorum-. Bu derin tutkumun Askimn ayrilikla sonuclanp beni yarım bırakmasini ailemin takıntısı yüzünden sessizce izlemek mi. Lütfen Yardım edin.