• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi karar vermem gerek. lutfen yardım

Bende esimle üniversite doneminde tanismistim o mezundu iyi bir isi vardi hemen evlenrlim okulu birak durumumuz mükemmel diyordu.. Onu dinlemedim okulu bitirdim sonra çalışma dedi ki gerçekten cok luks yasantisi vardı yine dinlemedim calistim evlendik mukemmeldi asikti tutku sevgi hersey vardi.. Ne oldu? Yillar sonra bosandik ya okulu bitirmeseydim isim olmasaydi? Sacmalamayi birakin kizlar tutku ask tozpembe hayal ve pembesi gidip tozu kalabiliyor.. Once herkes kendi basina varolacak.

Haklısınız. Çok teşekkürler ederim.

Eğer bahsettiğin gibi tutkulu aşk var ise, seni bekler

Gerçekten seven adam okulunu bırak gel evlenelim demez, sabrı tükenmez.
Aksine seni teşvik eder.
Dünyanın binbir türlü hali var
diyelim ki evlendin bir şekilde yollarınız ayrıldı
ya 3 5 kuruşa iş bulup çalışacaksın ya da ailene döneceksin
bunu mu istersin?
yoksa atanmış, ayakları sağlam basan bir kadın olmayı mı?

senin yerinde olmak isteyen çok genç kız var
babası okumak istiyor diye dövülen, hakarete uğrayan
yat kalk dua et de bilgili bir ailen var

Ayni yerde olsaniz bence okurken evlenmenin hic bir zarari yok. Ama farkli bir sehire gidersen o okul bitmez be guzelim. Oncelik okul olmali. Hangi bolumde okuyorsun? Notlarini yuksek tut onun oldugu sehre yatay gecis yap ailen cocuk iyi biriyse zate kabul eder bir sekilde.

Ederler tabi ama yatay geçiş de çok zor artik. Belki gidiş geliş yapınca okul biter diye düşünüyordum ama. Bilemiyorum işte.

Eğer bahsettiğin gibi tutkulu aşk var ise, seni bekler

Gerçekten seven adam okulunu bırak gel evlenelim demez, sabrı tükenmez.
Aksine seni teşvik eder.
Dünyanın binbir türlü hali var
diyelim ki evlendin bir şekilde yollarınız ayrıldı
ya 3 5 kuruşa iş bulup çalışacaksın ya da ailene döneceksin
bunu mu istersin?
yoksa atanmış, ayakları sağlam basan bir kadın olmayı mı?

senin yerinde olmak isteyen çok genç kız var
babası okumak istiyor diye dövülen, hakarete uğrayan
yat kalk dua et de bilgili bir ailen var

Elbette ben de o ihtimali de düşünmüyor değilim ama. Iste mesela ayrilik bana çok koyuyor. Beni otogardan uğurlamasi. Ya da benim onu uğurlamak zorunda kaldığım anlar. Bu anlar beni bitiriyor gercekten.

Canım sana kendimi örnek vericem 23 yaşındayım 6 yıldır tanıyorum eşimi 5,5 yıl çıktık bende küçük yaşta sevdim ailem vermedi okul bitene kadar bende diyordum onsuz ölürüm ben yaşayamam kendii öldürürüm öyle bir yaşanıyor kii... evlendik çokta severek çok ta mutluyuz ama hep dua ediyorum elimde işim aylık bir gelirim var muhtaç değilim önce okull kısmetinse zaten onu kimse ama kimse evlendiremez vee hep canım cicimde değil kavgalar yeri geliyor ayrımayı bile düşünüyorsun bunları göz önüne al kaptırma kendini sende kendimi gördüm biran oyüzden fikrimi yazdım iyi düşün akıllı bir kıza beniyorsun ki ailen okuman için imkan sağlıyor yoksa okuma git evlen ne çekiyorsan çek der geçerdi emin ol..

Iste aynen dediginiz gibi kaptırmamaya çalışıyorum ama olmuyor benim yapim ilginç biraz ya hep ya hiç diyorum. O yüzden işte ayrılık koyuyor bana. Sabırsız bi yapım var gercekten çok sabırsızm :/

Back
X