bi kelimecik de olsa morale ihtiyacım var:((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
hayatımın en kötü dönemini geçirdm ve geçirmeye devam ediyorum..istediğim yerde değilim.temmuz ayı benım ıcın tam bi cehennemdi.nefret ediyorum herşeyden okadar sıkıldm ki anlatamam..bazen boşuna bu dünyada yer işgal ettiğimi düşünüyorum..okulu bitirdim iş hayatı baslıcak inş ama aileme hesap vermekten kurtulamadım kendi başıma hereket edemiyorum.sanki onların her dediğni yapmak zorundayım.hayatımda hiçbişey yolunda gitmiyor.canım yandı allahım terkedildim sebepsiz yere çok ağır geldi..:sinifsinif:

gene de elimdekilere şükrediyorum sabretmeye calısıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorumm.içimdeki bu sıkıntıdan nasıl kurtulucam..sosyal hayatımıda etkilio ister istemez bu düşünceler.bu dünyadan yokolup gitmek istiyorum arkadaşlar:gitme:

iyi şeyler düşün zamanla yaraların kabuk bağlayacak

klasık bir cümle olacak ama hayat herseye ragmen çok ve bazen en büyük mutluluklar en acı zamanların ardından gelır.
zor zamanlarımda hep şunu düsünürüm ve rahatlarım . Allah kimseye dayanamayacagından fazlasını vermez. içini rahat tut bunlarda gececek.

allahtan duanı eksik etme ablacım allah sana o sabrı vercektir ölmeyi düşünme sakın daha snra dıceksinki boş yere üzülmüşüm önüne bak bi hedef belirle kendıne yeni yeni kişilerle tanş gez dolaş annenle yaknlaş bak bu çok ii gelcektir ... allah bol bol kalbıne güç versin :)

her derdin sonu mutlaka mutluluğa varır canım sadece sabret bugünlerde geçecek herşey yoluna girecek diye düşün..ve pes etme..aa hemen hayata karşı yıkılıosun olmaski lmaz:

Bunları sadece sen yaşamadın, yaşamıyosun. Güçlü olman lazım.
Daha neler yaşayacak, ne sıkıntılara göğüs gereceksin.
Okulu bitirmişsin, işe başlama sürecine yoğunlaş. Ve iyi düşün..

Herkez dönem,dönem böyle şeyler yaşıyor canım
Güçlü olmaz lazımlmaz:

herşey üstüste gelince senağlama

yani tüm olumsuzluklar senağlama

yorgun bitkin düşüyor insan senağlama

sanki yeniden doğrulamayacakmışsın gibi geliyorsenağlama

dünya boğuyorsenağlama

ve bu dunyadan kurtulmak istiyorsunsenağlama

ama şu var ki
opuyorumnanaktan
böyle zamanlarda tek sığınacak kapı ,tek liman var o da Allah :Saruboceq:

şimdi var gücünle O'na sarılıp doğrulma vakti :lepi:

O bunları sana eziyet çektirmek için yaşatmadı a.s

O kullarını o kadar sever ki onlara kaldıramayacakları yükü vermez lmaz: a.s

hem , biz bu dünyada sadece mutlu olmak , kendi istediklerimizi yapmak için gelmiyoruz ki... herşeyin kendimizce mukemmel işleyeceğinin garantisini de almıyoruz

bu dunyada bulunma amacımız bu sınavı vermek süprizzzzz

duanla , sabrınla, ümidinle O'na sığındıktan sonra sana mutlaka bir kapı açacaktır :Saruboceq:

duanı, sabrını, ümidini eksik etme a.s

unutma... her şeyin gibi bu çektiğin sıkıntıların da bir SONu var yerimseniben

neden bu kadar karamsarsın
iyi yönü elbette vardır hayatının bide onları düşün
herkes kötü dönemlerden geçer öenmli olan onu en az üzüntüyle atlatmaya çalışmaktır
bu kadar kötü düşünme her ne kadar kötü durumda olsanda
beterin beteri vardır düşüncesiyle yaşa..

teşekkür ederim arkadaşlar.sabrederek ve Allaha sıgınarak yasıyorum.BıLıYORUM O BANA YARDIM EDECEK...HAYAT ııŞTE ACISIYLA TATLISIYLA YASIYORUZ:1rolleyes:

Her şeye rağmen yaşanmaya değer. Böyle anları her insan yaşar ama biraz sabırla her şeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum. Kim bırakırsa bıraksın kim giderse gitsin yeter ki insanı Rabbi yalnız koymasın en önemlisi o bence

Her karanlığın sonu aydınlıktır arkadaşım sakın unutma..
Geçici bir dönemdir umarım bu senin için..
Allah yardımcın olsun.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…