• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi odunla çıkıyorum

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
dün çok hastaydım kızlar başımı kaldıramadm babam tıp merkezine götürdü ilaç aldım anca anca kendime geldimsevgilim olcak odunda biliyo ama bugün bi günaydın msjı attı napıosun dedi o kadar... az önce msj atym napıoyn aşkım diye dışarda playstation oynuomuş geç msj attı bende hastayım bi kere bile nasıl olduğumu sormadın dedim naptığımı söledim ya ii tamam naptım ben şimdi falan diyo..ya neden bu kadar odun ya yoksa ben mi hasta olduğumdan duygusalım
beni merak etmiyon mu dedim sen kızmaya yer arıyosun dedi :'(

Son düzenleme:
yok canım yaa ne saçmasıı bence senin değerinii bilmiyor benkii hasta olcam sevgilim normal şartta saat başı arayan biri bide dün yanii aramaması!!!sen kendinin değerini bil bırak o senin peşinden koşup odaha çok değer versin ki seven insanda odun olmaz inan bana!!

yok canım yaa ne saçmasıı bence senin değerinii bilmiyor benkii hasta olcam sevgilim normal şartta saat başı arayan biri bide dün yanii aramaması!!!sen kendinin değerini bil bırak o senin peşinden koşup odaha çok değer versin ki seven insanda odun olmaz inan bana!!

:26::26::26: bugün ben kendiliğimden söledim ona hala hastayım diye şimdide mesaj attığımda bşi yapmamış gibi davranıo:19:

şimdide ne merak etmemesi aşkım ya yazmış bende o zaman neden hiç sormadın nasıl oldun diye dedim....sordum ya sordum yazmış ne zaman sorduysa artık allah allah bende ne zaman sordun yazdım

o da uyandığımda sordum ya neden böle yapıon neden kızmaya bahane mi arıyon yazmış tam bi ayı ya :'(

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bir şey anladım bunu sizinlede paylaşıyım da bari siz bir an önce zarardan dönün

"odunlar yontulmak içindir sevilmek ve çıkılmak için değil" ama biz dinlemiyoruz.alıyoruz bıçağı yontcaz diye onları yontmaya çalışırkene kendimizi kesip parçalıyoruz sonra da kızıyoruz..odunları bırakalım kampanyası başlatsam katılır mısınız ?

arkadaşlar ben bir şey anladım bunu sizinlede paylaşıyım da bari siz bir an önce zarardan dönün

"odunlar yontulmak içindir sevilmek ve çıkılmak için değil" ama biz dinlemiyoruz.alıyoruz bıçağı yontcaz diye onları yontmaya çalışırkene kendimizi kesip parçalıyoruz sonra da kızıyoruz..odunları bırakalım kampanyası başlatsam katılır mısınız ?

ya o kadar üzgünüm ki bu çocuk böle değildi şimdide tartışmayalım aşkım sordum ya uyandığımda yazmış :'(

ama aşkım evdesin dinleniyosun biliyorum bunu yazmış :24::24: ayıııııı:20:

ya o kadar üzgünüm ki bu çocuk böle değildi şimdide tartışmayalım aşkım sordum ya uyandığımda yazmış :'(

ama aşkım evdesin dinleniyosun biliyorum bunu yazmış :24::24: ayıııııı:20:

atma mesaj falan..o atsa da atma bi süre tınlamamazlık yap.dinsizin hakkından imansız gelir derler..baktın olmuyo bas tekmeyi..şimdi sana zor geliyoda bi süre sonra kendin diceksin ayrılıyım bu odundan diye

Merhameti olmayan insandan uzak durucaksın.
Bunu bilir bunu söylerim:19:

ayrıl tek kelıme bunun ilerisi var dusun bıraz yarın obur gun evlenıyosun hastasın adam senı doktora bıle goturmez boyle odundan da o beklenır zaten sana değer verecek bırını bul kendıne yazık etme hastalıık bu baska bırsey değil kendı keyfıne duskun bu adam bence senı umusamıyo

Bu tip erkekleri iyi bilirim.
Bi baltaya sap olmaz bunlardan.
Adam gibide sevemezler zaten
Düşündükleri kendileridir sadece becildirler
Dikkatli ol derim

şu an ilgisiz gibi duruyor önceden böyle değildi demişsin belki bi sıkıntısı vardır.ayrıca oyuna dalmasıda bence depresyonun bi belirtisi:))fazla üstüne gitme çokta kendini yıpratma sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz.bir erkeğin üstüne o kadar düşülmez.bırak eskisi gibi o senin üstüne düşsün nasılsa eskidende sen onun üstüne düşmüyordun

dün çok hastaydım kızlar başımı kaldıramadm babam tıp merkezine götürdü ilaç aldım anca anca kendime geldimsevgilim olcak odunda biliyo ama bugün bi günaydın msjı attı napıosun dedi o kadar... az önce msj atym napıoyn aşkım diye dışarda playstation oynuomuş geç msj attı bende hastayım bi kere bile nasıl olduğumu sormadın dedim naptığımı söledim ya ii tamam naptım ben şimdi falan diyo..ya neden bu kadar odun ya yoksa ben mi hasta olduğumdan duygusalım
beni merak etmiyon mu dedim sen kızmaya yer arıyosun dedi :'(

Ben de kocama öküz derdim:53:
Bu ne Allah aşkına?
Yaşı kaç bu adamın?

şu an ilgisiz gibi duruyor önceden böyle değildi demişsin belki bi sıkıntısı vardır.ayrıca oyuna dalmasıda bence depresyonun bi belirtisi:))fazla üstüne gitme çokta kendini yıpratma sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz.bir erkeğin üstüne o kadar düşülmez.bırak eskisi gibi o senin üstüne düşsün nasılsa eskidende sen onun üstüne düşmüyordun

evde çok bunaldım dışarı çıktım neden merak etmeyim evde dinlendiğini zaten biliyorum yazmış... ya böle değildi bu çocuk yemin ederim herşey, tek tek düşünürdü..bi kere hastayken bana nar hesmişti tabağa teker tker çıkarmş rahat yiyim diye..hastayken yanında olduğumda hep hizmet ederdi bana bugün çok şaşırdım yaa

Canım üzgünüm ama ben bu konuda tecrübeliyim yani bi odunla çıkma konusunda ve şükrler olsun ki bitti..sonradan anlıyosun nelere razı olduğunu..sana gereken değeri vermiyor..bunu göre ver elini ateşe sok gelecekte çok geç olacak.:41:

durduk yere neden moral bozuyosun yazmış ne diyim ya ben bu ayıya :43::43::43:

Back
X