bi onceki konumda beni elstirenlere mujde

Prensveprensesannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
140
60
13
Tesekkurler herkese gercekten. Ben artik bu yuku tasiyamiyor kaldiramiyorum. Gunlerdir dusunuyorum. Ekmegim asim kan oldu bana. Ben kuma gitmedim. Kimsenin yuvasini bozmadim. Bende madurum. Ben bu cikmaza cekildim. Battim artik camurun icine. Duzelsin diye cabaladikca olmuyo. Donusum yok dedigimde inanmadi kimse bana. Simdi daha cok donusu olmayan bi yola gidiyorum ve sizin tanrilariniza artik inanmiyorum. Varsa gercekten bi yaradan beni bu halede onun yazdigi kader getirmedimi. Cocuklarimi babasiz birakmaktan korkuyodum ya artik annesiz birakiyorum. Burada yazilanlardan sonra artik tamamen bittigimi anladim. Boyle yasayamiyorum. Donemiyorum gidemiyorum mutlu olamiyorum. Sadece buradaki degil tum hayatimda beni bu seviyeye getiren herkese minnettarim. Varsa yaradan cehennemde bulusmak umidiyle.

Senin kaderini Allah yazdi ama senin nasil olduğunu bildigi icin yazdi.
Yani kaderini sen sekillendirdin.
Bir cüz'i irade denen bir sey var..
Iradene sahip olsaydin Allahi yargılamadan once.
Eee simdi ne olacak ? Çocuklarını anasiz mi birakacaksin? Sonra onlar ilerde kalkip Allah'a mi isyan edecek? Yoksa annelerine mi??

eski konuna bakalım bi. ayrıca burda eleştirenler kimsenin kötülüğünü istemez. mutsuz görüyolarsa vardır bir bildikleri. eleştrii değil de fikir olarak düşünmeli insan

Tesekkurler herkese gercekten. Ben artik bu yuku tasiyamiyor kaldiramiyorum. Gunlerdir dusunuyorum. Ekmegim asim kan oldu bana. Ben kuma gitmedim. Kimsenin yuvasini bozmadim. Bende madurum. Ben bu cikmaza cekildim. Battim artik camurun icine. Duzelsin diye cabaladikca olmuyo. Donusum yok dedigimde inanmadi kimse bana. Simdi daha cok donusu olmayan bi yola gidiyorum ve sizin tanrilariniza artik inanmiyorum. Varsa gercekten bi yaradan beni bu halede onun yazdigi kader getirmedimi. Cocuklarimi babasiz birakmaktan korkuyodum ya artik annesiz birakiyorum. Burada yazilanlardan sonra artik tamamen bittigimi anladim. Boyle yasayamiyorum. Donemiyorum gidemiyorum mutlu olamiyorum. Sadece buradaki degil tum hayatimda beni bu seviyeye getiren herkese minnettarim. Varsa yaradan cehennemde bulusmak umidiyle.

konunu bılmıyorum ama anne olan hıçkımsenın kendını öldurmeye hakkı yok bu kadar...annesın o evlatlara nolacak....ınsan anne olmadan once dusunecek....anne olduktan sonrada once evlat gelecek....annesız buyumelerıne razı gelmeyecek
gercekten anne olupta canına kıymayı dusunenlerı bıle ben kendım boğazlamak ıstıyorum..EVLATLARINIZ NOLACAK EVLATLARINIZ....UTANIN BU DUSUNCELERINIZ ICIN

Gideceksin ne olacak .Dünya arkandan mu ağlayacak sanıyorsun. EN FAZLA öğle namazı ile ilkinde namazı arası senin için uzulecekler o kadar.Aksam herkes yemek yiyecek.Karısının kocasının koynuna girip uyuyarak. DEĞMEZ kimse için canını uzmeye hatta ölmeye. ÇOCUKLARIN var onlar ne olacak düşündün mu.Ayrica eski konuda kimse seni kötülemedi bunu nerden çıkardın anlamadım. Hiçbir acı olene kadar sürmez. Yaşamın tadını çıkaracağın günler gelir unutma

Burada tanımadığın insanların sana söylediği yüzünden intihar mı eseceksin?
Ne olmuş ise olmuş.
Kaza ya da değil 2 çocuğunuz var.
Eşin de yanında. Eski eşini merak etmesi gayet normal aslında. Meraktan 1-2 defa bakmış yanlış ama bakmış işte.
Kendinize gelin ve lütfen bu olayı büyütmeyin en azından çocuklarınız için.

Yok artık kk hepten zıvanadan çıktı ne diyorsun sen arkadaşım ya colugun çocuğun var,tövbe haşa o nasıl sözler öyle,ayrıca burdaki insanlara kına yakın der gibi yazilarda ne alaka senin kocanın suçunu millete yikmakta ne ola ki?

Hah bi de bu var. Senin kocanin yaptiginun ceremesini biz niye cekiyoruz? Ne yani intihar mi edeceksin? Bu kadar kolay mi ya?? Hey Allahim..

Ah Nasıl Mutlu oldum! Gebermen dileğiyle.

Back
X