- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.638
- 823
- Konu Sahibi dj_sinem_0106
Burada Avukat arkadaşlar varken benim yazmam belki doğru omaz ama yinede cevap verme gereği hissettim
Eğer herhangi bir geliriniz, emekli maaşınız,üzerinizde herhangi bir taşınmaz mal kısaca maddi imkanınız varsa baro avukat tayin etmez.Baroya başvuru yapılabilir fakat ücretsiz avukat için muhtardan fakirlik kağıdı alınması gerekiyor...(yalnızca kamu davalarında bu kural aranmaz...)
Evli olmanız suçun kapsamını değiştirmez...
Eğer hala arayıp seni rahatsız ediyorsa açtığın davalara ek olarak seni rahatsız ettiğine dair savcılığa yeniden suç duyurusunda bulun ve cep telefonu kayıtlarını tutanak tuttur, evine geldi kapında bağrınmaya başladı diyelim hemen polis çağır ve zabıt tuttur bu sayede karara uymadığı ispatlanacak ve büyük ihtimal göz altına alınacaktır...yani bu süreçte yapacağın her türlü reel başvuru suçu ağırlaştırır...
Alacağı ceza konusunda ise hakim hangi suçlamaları göz önüne alacak hangi suçlamaları göz ardı edecek burada onu biliyor olmak gerek bu yüzden kimse ezbere konuşamaz...Allah kurtarsın arkadaşım...
benim bildiğim avukatın yoksa baro avukat tayin ediyo ama
adliyedeki bi polise savcıya sorsaydınız
Eğer herhangi bir geliriniz, emekli maaşınız,üzerinizde herhangi bir taşınmaz mal kısaca maddi imkanınız varsa baro avukat tayin etmez.Baroya başvuru yapılabilir fakat ücretsiz avukat için muhtardan fakirlik kağıdı alınması gerekiyor...(yalnızca kamu davalarında bu kural aranmaz...)
sucları yazdım arkadaslar ne ceza alır halen evlı olmamız onun ceza almasından feragat edermi
Evli olmanız suçun kapsamını değiştirmez...
normalde suçlar çok agır başkası yapsa direk tutuklanırdı ama biz evli oldugumuz için adama sadece adli kontrol verildi ya bu bana revamıydı bu kadar basitmiydi derken bide eylulu bekle bu bekleyiş beni magdurken dahada magdur ediyo ınanın çok kotuyum aldıgım ılaclar da yetmıyo ızlerını hala tasıyorum ıntıharı dusunuyorum bu kadar acıları hangı ınsan evladı hakeder ve sadece evlıyız dıye bıde ceza almazsa ıste benım öldugum gundur hergun her an aklımda kabuslu gunler bıde elımde 4320 sayılı karar olmasına ragmen onlarada uymadı arayıp msj cekıp aglıyo pısmanmıs delı oluyorum ust uste yapılan hatalar bana reva gorulen cehennem benden caldıkları ve sonuc pısmanım bu benı daha da yaralıyo sadece nıkahlısıyım dıye ıstedıgım zaman doverım ıstedıgım zaman operımı dusunen zıhnıyet bole ınsanlık olurmu yaaa allahım inşallah cezasız kalmaz
Eğer hala arayıp seni rahatsız ediyorsa açtığın davalara ek olarak seni rahatsız ettiğine dair savcılığa yeniden suç duyurusunda bulun ve cep telefonu kayıtlarını tutanak tuttur, evine geldi kapında bağrınmaya başladı diyelim hemen polis çağır ve zabıt tuttur bu sayede karara uymadığı ispatlanacak ve büyük ihtimal göz altına alınacaktır...yani bu süreçte yapacağın her türlü reel başvuru suçu ağırlaştırır...
Alacağı ceza konusunda ise hakim hangi suçlamaları göz önüne alacak hangi suçlamaları göz ardı edecek burada onu biliyor olmak gerek bu yüzden kimse ezbere konuşamaz...Allah kurtarsın arkadaşım...