bi sey diyin ne olur

Burada Avukat arkadaşlar varken benim yazmam belki doğru omaz ama yinede cevap verme gereği hissettim

benim bildiğim avukatın yoksa baro avukat tayin ediyo ama
adliyedeki bi polise savcıya sorsaydınız

Eğer herhangi bir geliriniz, emekli maaşınız,üzerinizde herhangi bir taşınmaz mal kısaca maddi imkanınız varsa baro avukat tayin etmez.Baroya başvuru yapılabilir fakat ücretsiz avukat için muhtardan fakirlik kağıdı alınması gerekiyor...(yalnızca kamu davalarında bu kural aranmaz...)

sucları yazdım arkadaslar ne ceza alır halen evlı olmamız onun ceza almasından feragat edermi

Evli olmanız suçun kapsamını değiştirmez...

normalde suçlar çok agır başkası yapsa direk tutuklanırdı ama biz evli oldugumuz için adama sadece adli kontrol verildi ya bu bana revamıydı bu kadar basitmiydi derken bide eylulu bekle bu bekleyiş beni magdurken dahada magdur ediyo ınanın çok kotuyum aldıgım ılaclar da yetmıyo ızlerını hala tasıyorum ıntıharı dusunuyorum bu kadar acıları hangı ınsan evladı hakeder ve sadece evlıyız dıye bıde ceza almazsa ıste benım öldugum gundur hergun her an aklımda kabuslu gunler bıde elımde 4320 sayılı karar olmasına ragmen onlarada uymadı arayıp msj cekıp aglıyo pısmanmıs delı oluyorum ust uste yapılan hatalar bana reva gorulen cehennem benden caldıkları ve sonuc pısmanım bu benı daha da yaralıyo sadece nıkahlısıyım dıye ıstedıgım zaman doverım ıstedıgım zaman operımı dusunen zıhnıyet bole ınsanlık olurmu yaaa allahım inşallah cezasız kalmaz

Eğer hala arayıp seni rahatsız ediyorsa açtığın davalara ek olarak seni rahatsız ettiğine dair savcılığa yeniden suç duyurusunda bulun ve cep telefonu kayıtlarını tutanak tuttur, evine geldi kapında bağrınmaya başladı diyelim hemen polis çağır ve zabıt tuttur bu sayede karara uymadığı ispatlanacak ve büyük ihtimal göz altına alınacaktır...yani bu süreçte yapacağın her türlü reel başvuru suçu ağırlaştırır...

Alacağı ceza konusunda ise hakim hangi suçlamaları göz önüne alacak hangi suçlamaları göz ardı edecek burada onu biliyor olmak gerek bu yüzden kimse ezbere konuşamaz...Allah kurtarsın arkadaşım...

Ne demek gücüm bitiyor. Önce bir silkelen bakalım. Yakında kurtulacaksın bunu düşün. Kendin herşeyden önemlisin, sağlığına çok dikkat et. En önemlisi bu.
soruna gelince ben dava usulü açısından (tutuklu tutuksuz yargılanma anlamında) fark olsa da bu suçları eşine karşı işlemiş olmasının cezayı kaldıracağını sanmıyorum. Avukat arkadaşlar konunu görünce daha iyi yanıt verir ama bu yazdıkların ciddi suçlar. Az ceza alacağını sanmam. Bir de bazı suçlar aile içinde işlenirse cezası artar. Yani hafifletici değil ağırlaştırıcı sebep olur aile yakınına karşı suç işlenmesi. Bu saydıklarının otür suçlardan olup olmadığını bilmiyorum. Ama ceza alacağı kesin ispatlanırsa.
Sen ferah olmaya çalış, ayakta kal, sağlığını ihmal etme. Sevgiler.

Bildiğim kadarıyla avukatı ya sen kendin tuttacaksın ya da koşulları taşıyorsan baroya başvurup ücretsiz avukat isteyeceksin. Kendiliğinden avukat tayin edilmez sanık değilsen. Zaten dava kamu davası olduğu için yine bildiğim kadarıyla sen müdahil olursun. Tam ayrıntıları toparlayamıyorum hukukçu olmadığım için. Boşanma davana bakan avukata sorsan?

aman Yarabbim
ne biçim insanlar var
canım hiç bir fikrim yok
gene en iyi polis ve avukata danış
Allah yardımcın olsun

Canım çok geçmiş olsun bi an önce kurtulursun inşallah.
Ayrıca kafanı kurcalayan bütün soruları boşanma avukatına sorabilirsin.
Bu kadar daraltma kendini, aç bi telefon sor.

Ayrıca ben eşin olduğu için cezasının hafifletileceğini hiç sanmıyorum.
O zaman nikahlı eşim diye herkes herkese istediği şeyi yapsın, öyle saçma şey olur mu?
Rahat ol sen, suç suçtur.
Cezasını da bi an önce çeker inşallah densiz.

ona avukat vermişler dava kamu davası banada avukat gelırmi peki

Yukarıya yazdım ama gözden kaçırdın herhalde, kamu davalarında senin avukat için başvuru yapmana gerek yok bu savcılık ile senin eşinin arasındaki bir konu yani top artık senden çıktı, savcılık kendileri tarafından bir avukat tayin edecektir.Sen sadece otur ve bekle... Bunun dışında ciddi manada bilgi almak istiyorsan boşanma avukatına değil ağır ceza davalarına veya kamu davalarına bakan ve sana savcılık tarafından atanan avukata soru sorabilirsin.Boşanma avukatları sadece aile hukuku konusunda yardımcı olabilir...

Son düzenleme:
Yukarıya yazdım ama gözden kaçırdın herhalde, kamu davalarında senin avukat için başvuru yapmana gerek yok bu savcılık ile senin eşinin arasındaki bir konu yani top artık senden çıktı, savcılık kendileri tarafından bir avukat tayin edecektir.Sen sadece otur ve bekle... Bunun dışında ciddi manada bilgi almak istiyorsan boşanma avukatına değil ağır ceza davalarına veya kamu davalarına bakan ve sana savcılık tarafından atanan avukata soru sorabilirsin.Boşanma avukatları sadece aile hukuku konusunda yardımcı olabilir...

yani banada kendılıgındenmi avukat gelıcek benımmı tutmam gerekecek cunku ona tutulmus sanık mudafılı adına durusma gununu bıldırı cagrı kagıdı dıyo yanı barodan ıstemısler kapalı durusma talep ettım

ona avukat vermişler dava kamu davası banada avukat gelırmi peki

yani banada kendılıgındenmi avukat gelıcek benımmı tutmam gerekecek cunku ona tutulmus sanık mudafılı adına durusma gununu bıldırı cagrı kagıdı dıyo yanı barodan ıstemısler kapalı durusma talep ettım

Canım evet, senin başvuru yapmana gerek yok, devlet sana avukat tahsis edecek çünkü kamu davalarında bu şekilde yürür işler sen merak etme...Birde savcı verdiğin dilekçeyi ve delilleri yeterli gördüğü için davayı açmayı kabul etmiş bu yüzden bundan sonrası işin rahat, kendni salma güçlü ol...

Back
X