bi soru..

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Bi cocuktan cok hoslaniyosunuz. Bi süre konustunuz sonra birden alakayi kesti. Tek baglantida facebook. Nasil ilgisini cekmeye calisirdiniz? :))

Onun sevdigi bi sarkiyi ya da sevdigi bir filmden bi repligi vs. paylasarak ilgi cekerdim ben olsam :) bu taktik hep ise yaramistir ben de

Hiçbir şey yapmazdım.Seven bir insan sevdigi ile konuşmak ister heleki ilk başlarda birbirinizi yeni yeni tanımaya başlıyorsanız sürekli konuşulur birbirlerini tanıma açısından, ama ilgiyi alakayı kesiyorsa benimle konuşmuyorsa onun dikkatini çekmek için hiçbir çabaya girmezdim.

Alakasını çektiyse sen de onunla alakasız olmalısın bence. En azından öyle durmalısın.Diğer türlüsü erkeklerde çalışmıyor biliyorum...Acı ama gerçek,hayat sahte davranışlar ve rollerle elde edilen şeylerle dolu.Aşk da böyle işte...

Alakayı kesmiş bir insanın ilgisini çekmek adına gözüne birşeyler sokmaya çalışmazdım.
İnsan seviyosa zaten iletişimi kesmeyi değilde,iletişimi ve ilgiyi arttırmaya çalışır.

benimde basima aynisini gelmisti. hoslandigim biri vardi konusuyorduk baya. hata bir iki gece kapima kadar gelmisti. beni gormek icin. baska sehirde yasiyordu. yuz yuze gelemedik daha hic. 1 ay konustuk aslinda. sonra iletisimleri kesti. tek baglantimiz fbktu. onun ilgisini cekmek icin neler yapmadim. ama olmadi. sonra ise kendim sogudum.
bosver bence..ugrasma..

Bi cocuktan cok hoslaniyosunuz. Bi süre konustunuz sonra birden alakayi kesti. Tek baglantida facebook. Nasil ilgisini cekmeye calisirdiniz? :))

ımmm konuştuğunuz bi muhabbet hakkında eprili bi söz yazabiilirsn:)

bende bi çocuktan hoşlaşmıştım çocuk pitbull hastasıydı begenilerden görmüştüm bende ona gösteriş yapcam diye köpek ilgim oluştu yani onun ilgisini çekicem diye ben kopek manyagı oldum

tabi salladım sonra beyzade çok artistti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…