Bi sorum var kızlarrr

terapique

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2024
549
111
23
31
merhaba kızlar, reglimin 14. günü yumurtlama akıntısı yaşadım yoğun uzayan yumurta akı kıvamındaydı geçen hafta pazar günüydü.. pazar gecesini ve pazartesi sabahını değerlendirdim.
Bugün o akıntıdan sonraki 5. günüm ve iki gündür yogun bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum bacaklarım ağrıyor ve kafamda agırlık var gözlerime agırlık çöküyor. Reglime 9. gün var 14 temmuzda regli olucam. Bu kadar erken belirti yaşayan var mı belirti yaşayanlar yazarsa sevinirim teşekkürler.

Bu kadar erken belirti olmaz henüz yerleşme bile olmamıştır beta hcg bile yükselmeden belirti yaşayamazsınız. Maalesef ya üşütmüşsünüzdür ya da psikolojiktir. Belirtiler adete 1 2 gün kala başlar hatta çoğu kişide adet gecikmesi ile başlar. Ama umarım hamilesinizdir

Erken belirti yaşayan gördüm fakat kendinizi bu düşünceden sıyırın. Yoksa günler geçmiyor. Adet gününüzde test yapın

Bu kadar erken belirti olmaz demişsiniz tamam olmayabilir evet ama dün ve özellikle bugün gayet belirgin kasık batması bel agrısı yaşıyorum bacaklarım ağrılardan dolayı halsiz üşütmeyle alakası oldugunu düşünmüyorum çünkü kendimi tanıyorum. Psikolojiktir diye düşündüm ama bu kadar kendini belli eden birşey oluyormu bir fikrim yok. Yorumunuz için teşekkür ederim

Belki istediğin için planlı olduğu için sana belirti gibi gelebilir ekstra hassas olabilirsin ben de planladım yumurtalama günümü sonrasında bende de bu tarz şeyler oldu belirti sandım ama hamile değilim kafamızda çok kuruyoruz sanırım düşünmeyelim akışına bırakalım Allah nasip etsin inşallah isteyen herkese en kısa zamanda o yüzden kendisi strese sokma

Amin teşekkür ederim

Geçmiş olsun. İnşallah hamilelik vardır ve ondan dolayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…