bi sorum var

yildiz.yildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
22
0
86
Çanakkale
Arkadaşlar, benim de normal doğum olcak inşallah, doğum esnasında yeterli açılma olmazsa kesiyorlarmış ya peki sonra dikerken açtıkları yer tamamen kapanıyormu, yoksa rahim eskisine göre genişlemiş olarak mı kalıyor, bir de normal doğumdan sonra erkeklerin ilişkiden zevk almadığı buyüzden araya soğukluk girdiği söyleniyor lütfen yardım edin, öyleyse sezeryan yaptıracam, cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

canım benim dikilen yerde cinsel organında kısa süredeeski haline geliyor merak etme,o senin dedigin eski zamanlarda 8-10 çocugu üst üste doguran hatunlarda oluyormuş,bir iki normal dogumun hiçbir zararı yok ama15-20 gün de dikişler ve o bölge ancak iyileşiyor

dikilince eskisinden daha iyi oluyormuş :) yani daha dar...ben sezeryanla yaptım ama kaynanam görümcem onlar normal doğumu çok anlatmışlardı...ordan biliyorum canım..ama doktorun ustalığınada bağlı tabi

ama uzun bi süre ağır kaldırmaman gerekiyo..teyzemin sarkmıştı bu yüzden doğumdan sonra...çoğu kişi normal doğum yapıyo canım erkekler zevk almasa arka arkaya doğuran kadınlar naapardı...yok bence öyle şeyler aklına getirme..rahat ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…