bi sorunum var :(

gizemlisevgili

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
80
19
3
Benim uzun zamandir adet duzensizligim var. Ancak 1 yila yakin evliyim. Ve ilk defa boyle bi sorunla karsilasiyorum.1Subatta adet oldum 7 Subatta bitti. Ancak 2 gun sonra 2damla kanamam oldu ve kahverengi bi lekelenme olustu ardindan ertesi gunde kanamam oldu. Bi kac gun surdu ve kanama iyice yogunlasti. Bir gun kahverengi akinti oluyor ve ertesi gun tekrar yogun bi kanama basliyor. Gece acile gittim. Ultrason ve kan testi yaptilar kan testim temiz cikmasina ragmen doktor ultrason ekranina bakip kist var dedi. Suan kanamam durmustu taki bu sabaha kadar dun aksam kahverengi akintim oldu sabah kanama tekrar basladi sebebi nedir cok merak ediyorum

Cnm kist yapıyor hepsini emin ol ve kist için kesin çözüm soğan kürü bence kesinlikle denemelisin cnm umarım cidii birşey yoktur ama sanmıyormda çünkü bendede kist aynısını yapmıştı onbeş gün soğan kürü denedkdn sonra pırıl pırıl oldu rahmim adtlerimde düzldi akıntım çok arttı onada seviniyordm temizleniyor diye içim

Sogan kurunu kac gun kullanmam gerekiyorki canim ? Agrim yok adet olmadim. Testte yapmadim ama kanama bu kez daha yogun geliyor

Bana tarif edermisin kac gun kullandin nasil yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…