Bi su gibi bi beyaz karışık gelen akıntı

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
641
205
23
26
Kızlar selam. Benim akıntım bu ara çok fazla. Bi su gibi tüm çamaşırımı ıslatıyor bazen de beyaz karışık bir akıntı geliyor. Üşüttüm diyeceğim ama enfeksiyon kokusu gibi balığa benzeyen bir koku yok çok ince bir vajina kokusu geliyo. Yumurtlamam da bitti ondan da değil. Adetime 9 gün kala başladı şuan 6 gün var aynı şekilde devam ediyor. Sizce sebebi ne olabilir ?

Yani bi çok nedeni olabilir gebelik istiyorsunuz büyük ihtimalle ondan dolayı da olabilir ama henüz erken öğrenmek için

Fitil falan kullanıyor musun, fitil acayip yapıyor akıntı

Benimde akıntım çok gelir sizin dediğiniz zaman dilimlerinde de. Açıkçası işk merak etsemde sonra üstüne düşmedim. Doktor kontrollerinde de bişey çıkmadı. Herkesin bedeni yapısı farklıdır.

Benimde akıntım çok gelir sizin dediğiniz zaman dilimlerinde de. Açıkçası işk merak etsemde sonra üstüne düşmedim. Doktor kontrollerinde de bişey çıkmadı. Herkesin bedeni yapısı farklıdır.
Sizin bedeninizden kaynaklı olabilir ama benim daha önce yaşamadığım bişey normalde adete 2 3 gün kala belki olurdu ama bu tuhaf akıntı daha da meraklandırdı beni

İnşallah hamilelik diye düşünmek istemiyorum aslında ama insan düşünmeden edemiyor özellikle düşükten sonra psikolojimi çok bozdu bu durum :(
istediğimiz zaman her şeyi ona yoruyoruz malesef, kaybınız için üzüldüm inşallah sonraki sağlıklı ilerler

Kızlar selam. Benim akıntım bu ara çok fazla. Bi su gibi tüm çamaşırımı ıslatıyor bazen de beyaz karışık bir akıntı geliyor. Üşüttüm diyeceğim ama enfeksiyon kokusu gibi balığa benzeyen bir koku yok çok ince bir vajina kokusu geliyo. Yumurtlamam da bitti ondan da değil. Adetime 9 gün kala başladı şuan 6 gün var aynı şekilde devam ediyor. Sizce sebebi ne olabilir ?

Merhaba,
Son durumunuz nedir?

Merhaba sonuç ne

Hayırlı olsunnnnn belirtilerin nelerdi
Teşekkür ederimmm genellikle kasık ve bel ağrım çok yoğundu kalçaya ve bacağa vuran iğne batarmış gibi ağrılar şişkinlik adet gecikmesi mide bulantısı ve iştahtan kesilme oldu ve yoğun derecede halsizlik ve uyku hali vardıı

Ya bende de aşırı halsizlik ve uyku hali var bide göğüslerimde sertlik ve ağrı var arada birde kasıklarıma ve belime ağrı giriyor oda kalçama ve bacağıma vuruyor
Teşekkür ederimmm genellikle kasık ve bel ağrım çok yoğundu kalçaya ve bacağa vuran iğne batarmış gibi ağrılar şişkinlik adet gecikmesi mide bulantısı ve iştahtan kesilme oldu ve yoğun derecede halsizlik ve uyku hali vardıı

Back
X