- 6 Nisan 2025
- 27
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi geliyo galiba123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin midir ya
Test markasi ne canım basbaya pozitif hayırlı olsun birde birsey daha sormak istiyorum adet günün gecti mi acaba bende bu ay hamilelik bekliyorum da o yuzden soruyorumKesin midir ya
2gün var ama diger testlerde silik çıkıyo 250 tl ye satılan bi tane var 6 gün önceden diye onu aldım net çıktıTest markasi ne canım basbaya pozitif hayırlı olsun birde birsey daha sormak istiyorum adet günün gecti mi acaba bende bu ay hamilelik bekliyorum da o yuzden soruyorum
Canım diger konularinada baktimda bu 4. Testin galiba hepside pozitif yanılma payı imkansız allahim ssglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hamilesin sen2gün var ama diger testlerde silik çıkıyo 250 tl ye satılan bi tane var 6 gün önceden diye onu aldım net çıktı
2gün var ama diger testlerde silik çıkıyo 250 tl ye satılan bi tane var 6 gün önceden diye onu aldım net çıktı
Merhaba. Çizgi çok net gözüküyor. Pozitif. En yakın zamanda kan verin bence
Kan verdim bekliyorum 2 saat dedikerMerhaba. Çizgi çok net gözüküyor. Pozitif. En yakın zamanda kan verin bence![]()
Yaptığın marka net çıkarıyo canım kan testi ver acilde hayırlı olsun
1 saate belli olcak kan verdim
Merhaba belli oldu mu acaba1 saate belli olcak kan verdim
10 dkMerhaba belli oldu mu acaba
Var canım bariz test markası ne inşallah yalancı pozitif gosterenlerden değildir
Bu hassat test canım pahalı diğeerlerine bakarak hattaBu marka ama diğerlerinde de çıkıyo ama bunun kadar kırmızı degil
Bizede haber et canımKan verdim bekliyorum 2 saat dediker
Bizede haber et canımKan verdim bekliyorum 2 saat dediker