Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar memede ki koyu halkalar var ya işte hemen orda tüylenmeler var bi arkadaşımın aklına uydum ağda makinasıyla aldım iyice çoğaldı ;( onları kalıcı olarak Nasıl yok edeceğim ?
Arkadaşlar memede ki koyu halkalar var ya işte hemen orda tüylenmeler var bi arkadaşımın aklına uydum ağda makinasıyla aldım iyice çoğaldı ;( onları kalıcı olarak Nasıl yok edeceğim ?
Ben o bolge için lazere gidiyodum ama gebelıkle bırlıkte yarım kaldı. Hanı erkeklerin kullandıgı traş mak varya onunla aldım. Dipten olmuyo tabı ama baya kısaltıyo
Çok açık tenliyim Can'ım tüyler de öyle ve açık renkli tüylü olanlara epilasyon olmuyo diye duymuştum tabi bi gidip uzmanla görüşeceğim . Acaba meme ucuna da oluyo mu ki
Ben o bolge için lazere gidiyodum ama gebelıkle bırlıkte yarım kaldı. Hanı erkeklerin kullandıgı traş mak varya onunla aldım. Dipten olmuyo tabı ama baya kısaltıyo
Çok açık tenliyim Can'ım tüyler de öyle ve açık renkli tüylü olanlara epilasyon olmuyo diye duymuştum tabi bi gidip uzmanla görüşeceğim . Acaba meme ucuna da oluyo mu ki
Lazer değil bu iğneli epilasyon.
Lazerden çok farklı ve her renk tüye olur.
Ayrıca kesin çözüm.
Birkaç seans gidersin ve hiç çıkmaz.
Kendim yaptırdım ordan biliyorum.
Lazeri boşver bence işe yaramıyor lazer.
Lazer değil bu iğneli epilasyon.
Lazerden çok farklı ve her renk tüye olur.
Ayrıca kesin çözüm.
Birkaç seans gidersin ve hiç çıkmaz.
Kendim yaptırdım ordan biliyorum.
Lazeri boşver bence işe yaramıyor lazer.