Bi tavsiye verir misiniz lütfen ;(

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
Arkadaşlar memede ki koyu halkalar var ya işte hemen orda tüylenmeler var bi arkadaşımın aklına uydum ağda makinasıyla aldım iyice çoğaldı ;( onları kalıcı olarak Nasıl yok edeceğim ?

Arkadaşlar memede ki koyu halkalar var ya işte hemen orda tüylenmeler var bi arkadaşımın aklına uydum ağda makinasıyla aldım iyice çoğaldı ;( onları kalıcı olarak Nasıl yok edeceğim ?
Ah Cnm bende de var bende ağda yapıyorum ve sivilceler çıkıyor bebisim doğunca napıcam bilmiyorum

Ah Cnm bende de var bende ağda yapıyorum ve sivilceler çıkıyor bebisim doğunca napıcam bilmiyorum
Aynen Canım ya geçen rüyamda şimdi çocuk böyle ememez diyorum :( ama bizim gibi olup çözüm bulanlar vardır eminim inşallah bi tavsiye verirler

Aynen Canım ya geçen rüyamda şimdi çocuk böyle ememez diyorum :KK43: ama bizim gibi olup çözüm bulanlar vardır eminim inşallah bi tavsiye verirler

Ben o bolge için lazere gidiyodum ama gebelıkle bırlıkte yarım kaldı. Hanı erkeklerin kullandıgı traş mak varya onunla aldım. Dipten olmuyo tabı ama baya kısaltıyo

Alma, makasla kısalt, doğumdan sonra iğneli epilasyona gider tamamen kurtulursun.
Çok açık tenliyim Can'ım tüyler de öyle ve açık renkli tüylü olanlara epilasyon olmuyo diye duymuştum tabi bi gidip uzmanla görüşeceğim . Acaba meme ucuna da oluyo mu ki :(

Ben o bolge için lazere gidiyodum ama gebelıkle bırlıkte yarım kaldı. Hanı erkeklerin kullandıgı traş mak varya onunla aldım. Dipten olmuyo tabı ama baya kısaltıyo
O bölgeyede lazer oluyor mu demek Can'ım ? En azından bende doğumdan sonra giderim . Çok acıyor mu peki birde kaç seansta bitermiş?

Çok açık tenliyim Can'ım tüyler de öyle ve açık renkli tüylü olanlara epilasyon olmuyo diye duymuştum tabi bi gidip uzmanla görüşeceğim . Acaba meme ucuna da oluyo mu ki :KK43:
Lazer değil bu iğneli epilasyon.
Lazerden çok farklı ve her renk tüye olur.
Ayrıca kesin çözüm.
Birkaç seans gidersin ve hiç çıkmaz.
Kendim yaptırdım ordan biliyorum.
Lazeri boşver bence işe yaramıyor lazer.

Lazer değil bu iğneli epilasyon.
Lazerden çok farklı ve her renk tüye olur.
Ayrıca kesin çözüm.
Birkaç seans gidersin ve hiç çıkmaz.
Kendim yaptırdım ordan biliyorum.
Lazeri boşver bence işe yaramıyor lazer.
Çok teşekkür ederim Can'ım ! İçim rahatladı valla

Back
X