bi tek ben mi böyleyim:(

cems22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
270
224
53
arkadaşlar 2012 ağustos ayında evlendim.evlendiğimden beri hiç korunmadık.eşimde varikosel var,sperm sayısı çok azdı.doktorlar ancak tüp bebekle çocuk sahibi olacağımızı söylediler.bizde maddi imkanlardan dolayı beklemeyi tercih ettik ve ben 2015 kasım ayında hamile olduğumu öğrendim,hemde doğal yoldan.dünyalar benim oldu mucizem gelmişti artık.çilem doldu diyordum bende anne olacaktım.mutluluk kısa sürdü ve bebeğimin 2.ayında kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.şimdi çok mutsuzum onu unutamıyorum ve bir daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum.en önemlisi ise ben hiçbir hamile insanla görüşmek istemiyorum çok canım yanıyor bu kıskanmak değilde ne bilim onunda olsun benimde olsaydı diye düşünmek.çevremdeki insanları azalttım dışarı bile çıkmak istemiyorum.her şey Allahtan biliyorum isyanda etmiyorum ama bununla nasıl başa çıkılır bilmiyorum ya da ben başaramıyorum:(

Bence yanlış yapiosun hayat devam ediyo haklısın bi boşlukta hissediyorsun ama veren de Allah alan da Rabbim nasıl isterse öyle yapar bi tanesini veren Rabbim neden ikinciyi vermesin bol dua et yer gök dua ile bence artık geleceğini düşün

Bence yanlış yapiosun hayat devam ediyo haklısın bi boşlukta hissediyorsun ama veren de Allah alan da Rabbim nasıl isterse öyle yapar bi tanesini veren Rabbim neden ikinciyi vermesin bol dua et yer gök dua ile bence artık geleceğini düşün
dediklerinizde haklısınız inşallah bu durumumda geçer güzel günler gelir

Çok geçmiş olsun,Rabbim sabir versin.uzulmemek elde değil,sabret demek kolay ama kismet boyleymis canim ya.yanlis giden birşeyler olduğunda sistem bu şekilde eliyormus.yani hasta dogacakti belki.inşaallah yanlis ifade etmemisimdir.
Bence sevin yine de.bak imkansiz olmaz diye bir şey yok.hamile kalabiliyorsun

Çok geçmiş olsun,Rabbim sabir versin.uzulmemek elde değil,sabret demek kolay ama kismet boyleymis canim ya.yanlis giden birşeyler olduğunda sistem bu şekilde eliyormus.yani hasta dogacakti belki.inşaallah yanlis ifade etmemisimdir.
Bence sevin yine de.bak imkansiz olmaz diye bir şey yok.hamile kalabiliyorsun
sağolun cevabınız için.evet hamile kalabiliyorum buna seviniyorum da ne biliyim çok alışmışım hemen ona bazen elim yanlışlıkla karnıma gittiğinde bile içim çok acıyor.dediğiniz gibi onuda düşündüm sakat doğsaydı yürüyüp koşamasaydı başkalrının çocuklarına bakıp ağlayıp üzülseydi kahrolurdum belki.her gün yeni avunma kelimeleri buluyorum ama öyle bian geliyor ki yine o kürtaj olduğum gündeyim.Rabbim bana ve benim gibi olanlara sabır versin

sağolun cevabınız için.evet hamile kalabiliyorum buna seviniyorum da ne biliyim çok alışmışım hemen ona bazen elim yanlışlıkla karnıma gittiğinde bile içim çok acıyor.dediğiniz gibi onuda düşündüm sakat doğsaydı yürüyüp koşamasaydı başkalrının çocuklarına bakıp ağlayıp üzülseydi kahrolurdum belki.her gün yeni avunma kelimeleri buluyorum ama öyle bian geliyor ki yine o kürtaj olduğum gündeyim.Rabbim bana ve benim gibi olanlara sabır versin
Amin canim benim.kiyamam,ne güzel duygular dimi.bunu yasamak bile ne büyük nimet.Rabbim bi daha yasatsin.biraz zamana ihtiyacin var.hic uzulmesen tabii olmayacaktı,ama geçecek Allahin izniyle...

Amin canim benim.kiyamam,ne güzel duygular dimi.bunu yasamak bile ne büyük nimet.Rabbim bi daha yasatsin.biraz zamana ihtiyacin var.hic uzulmesen tabii olmayacaktı,ama geçecek Allahin izniyle...
inşallah canım sağolasın.evet kısa zamanda çok güzeldi ultrasonda onu görmek,onun içinde varolduğunu bilmek ama nasip böyleymiş.artık rabbim cümlemize kısa zamanda tekrardan evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah

Back
X