• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi teşekkür çok mu

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk.. mantığınıza ihtiyacım var
Bu ara kafamı kurcalayan bi konu var..
Biri işle alakalı.. işyerinde kızlarla küçük vatsap grubumuz var iş danışıyoruz. Üç ark var sunum yapılacak ben bi sürü araştırma yapıp sunuma çok yarayacak bilgiler buldum ve grupta paylaştım. Bu sayede hiç hazırlanamayan ve tanımadığım bi kızın da çok işine yaradı.. sonra ben ondan bi şey istedim ama biraz başından savdı ğibi..
Sunumu yaptık çok beğenildi ama bir teşekkür dahi etmedi ben olsam milyonlarca kez tşk eder hatta yemeğe bile çıkarardım o derece
Sorun bende mi bilmiyorum ben mi abartıyorum.. genel olarak böyle ben çok yardım taleh eden biri değilim çekinirim de talep etmişsem de aşırı teşekkür ederim
Ne düşünceğimi şaşırdım.. önemsez gibi görünüyor ama hayatımda buna benzer çok olay olunca bilemedim,sorun hangi tarafta

Teşekkür edilir illa. Unutsa, dalgınlığına gelmiştir desem, bilmiyorum ben unutmam çünkü yardımlaşma konusunda ben de sizin gibiyim. Kolay yardım istemem ve önemsediğim bir konuda yardım alırsam da teşekkür ederim, duruma göre zıplar sarılırım bile.

Demek çok da değen biri değil. Bir dahakine sallamayın madem siz de. Başından savar gibi davranması, teşekkür etmemesi filan... Rekabetin de bi güzelliği olmalı, bu hırs tam yoz iş hayatının hırsı, o yüzden siz de ona göre davranın, beklentiye girmeyin ve mümkün olduğunca siz yardım almamaya bakın. Lafını bile ederler yeri gelir yani. İş hayatı böyle :/

Böylelerine fazla değer verip çok yardım etmeyin sonrasında işi bittiğinde yanınızda olmaz. Bazılarına iyilik yapmamak lazım

Tabiki grup içinde yardımlaşın ama kilit bilgileri hiç bir zaman paylaşmayın sizin işinize yarasın.

Tek bir olaydan yola çıkılarak karakter analizi yapmak doğru değil, ama genelde hep böyle davraniyorsa muhtemelen egosu yüksek , çevresi tarafından malum yerleri kaldırılmış , insanların zaten kendisine yardım etmeye mecbur olduğuna bilinçaltinda inanan gereksizin tekidir. Ben olsam bundan sonra hicbir şekilde yardim etmem. Ve mesafeli davranirim.

Back
X