- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Hayirli geceler.esimle uzun zamandir pek pas vermiyoruz hatta hiz pas vermiyoruz birbirimize.yaklasik bir aydir boyleyiz diyelim.gecen gun evimin salonundan birsey almak icin odaya girmistimki bi esya gozume takildi ve nisanliyken bendeki bi anisi aklima geldi.gozlerim doldu.cunku artik ne o eski gunler vardi nede o kisilikler.ama herseye ragmen sinirim ofkem gitti icten ice ayni evi paylastigim adami ozledigimi hissettim.belki de ben hataliyimdir dedim bi program indirdim.esim ve benim resimlerini muzik esliginde slayt yapan bi program bu.araya ask dolu guzel sozlerde ekledim fonda slow bi sarki.saat gece ucte esim isteyken ona gonderdim.bayada ugrasmistim.kalbinin bana karsi yumusamasini umuyordum ki oyle olmadi.bi karsilik bekledim askim bende seni seviyorum diye oyle bisj gelmedigi gibi tesekkur bile etmedi.bende kizdim.insan bi tskkr bari yazar on saniyeni alir diye sitem ettim.oda hemen kavgaya hazir yok wifi yok acilmadi bilmem ne.her zamanki gibi onyargilisin filan diye yazmis.bu saate kadar bosuna ugrasmismisimda filan.ertesi gun oldu daha beni sevdigini soylemeyi dusunmuyormusun dedim sadece dusunuyorum dedi.artik ben bu iliskiye olan inancimi hevesimi ugrasmak icin gucumu yitirdim.esimin sevgisinden bile suphe duyuyorum.sizce ne yapmaya calisiyo.akil sir erdiremiyorum bu adamin yaptiklarina.mesafeyi o ayarliyor.bi yakin bi uzak.hayatinin neresindeyim anlamadim.