bi umut insan bekliyor işte

Böyle göklere çıkarıp bir anda elinden bırakmıyorlar mı insanın, deli oluyorum. Yüksekten düşmek ne zor, hayallere dalmışken inanmışken gerçeklerle yüzleşmek ne zor. Halbuki senin ondan hiçbir beklentin yoktu değil mi? Bir anda karşına çıktı ve kalbinde bir yer oluşturdu kendine. Büyük cümleler kurdu, romeoculuk oynadı... Sonra sıkıldı ve oyunu bitirdi. Çoğu erkeğin tekrarladığı bir senaryo. Ve bu merhametsizliği hiçbir zaman anlayamayacağım.
Muhtemelen bir yerre takiyorlar uzuluyorlar ama aradigim gibi degilsin ,ben baska dusunmustum seklimde aciklama sunabilirler evlenme programlarinda olur ya aaaa ben tv den sizi daha guzel gormustum ama sizz o kadarda sey degilmissiniz....seklinde ornekler cogaltilabilir bence genelinin ilk baslardaki hisleri dogru hakikaten etkileniyorlar sonra saydigim ya da kimligi belirsiz bir sebepten bazen uzulerek.bazende karsisindaki.kisinin bunu haketmedigini bile bile(ki konu sahibesi bence bu grupta)yapiyorlar

Dusununki biri var, en kötü zamanlarinizda , yalnızlığın dibine vurduğunuz zamanlarda ortaya çıkmış biri. .bi anda hayatınızın merkezi olmuş.gözlerinizin içine baka baka aşkını ilan etmiş biri.sizi sizden çok seven biri... Ve çok kısabir sure sonra ggeri çekilen ciddi düşünmeyen kendini boşlukta hisseden ve beni terkeden kişi bu.ne kadar zıt degilmi?ayriligimiz 1 ay kadar oldu nerdeyse.dayamayip bazen yazdim ona hep kaçak cevaplar..en son bugün yazdm.bidaha asla onunla irtibata gecmicegimi söyledim. Cevapmi? Üzgün işareti 2 saat sonrada bir video guliym diye yollamış.ona gülmem çokmu önemli yazdim tekrar üzüntü isareti. Hem özlüyorum onu çok deli gibi hem ck kizginim . ama terkettiği için değil bana öylesine aşkla baktığı için yanı kandirildigim için? Açıkçası merak ettiğim tek şey pişman okucakmi bir gün ?

inan benimde en çok merak ettigim ve gormek istedigim sey... "pişman olacakmi bir gün ? " hiç pisman olmayacak gibi duruyor degilmi ? bende ayrildim nisanlimdan. senin dedigin gibi askla bakardi bana gozlerinin ici gulerdi bana baktikca benim yanimda oldukça. ama simdi ayriyiz ve bende senin gibi bu sorunun cevabini cok merak ediyorum. :( :( :(

Erkekler pişman olmaz. Biz kadınlar gibi aşk meşk ilişkilerine bu kadar değer vermedikleri için (ki doğrusu da bu), unutur giderler. Sizin durumunuzda bu adamın hayatında başka birisi/birileri var; sizi de hepten kaybetmemek için cepte tutmaya çalışıyor öbürlerinden bir şey çıkmazsa diye. Tipik erkek mantalitesi. Siz de unutun, başka aşklara doğru yelken açın.

Asıl yaralayan da bu ya işte birimi var ? Ve bencede var bi başkasını buldu mutlu . ben salakligima yaniyim. Ama keşke ona hiç yazmasaydim umursamasaydim.bittiği an bende bitirseydim.mesajlar attigim için çok pismanim

Bana deseydin zaten sen istediğim gibi değilsin falan tamam derdim .ama bi anda bana seninuzmek istemiyorum ben evliliği düşünmüyorum demesi ardından bi bosluktayim iş yoğunluğu biktim herşeyden demesi koydu.ki ben ona gitmedim ki hep kaçtım kendi geldi .bana sürekli sen bana nasıl bakiyosun ben cirkinim falan demesi ya onun diş gorunusu umrumda bile değildi
. bana koyan şey böylesine sevgisine inandiran güven veren birine inanmış olmam. Ki ben hayatımda çok zorluklar yyaşadım .ilk defa birine tutuldum. Onun umrumda bile değilim.sanki beni unutmak için kendine söz vermis gibi:/

Back
X