Bi yardım eder misiniz kızlar?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
Herkese merhaba :)
İlk kez bi konumu arkadaşım için açıyorum:) en son açtığım konuda fikirlerini yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim :) sayelerinde bir çok araştırma alanım açıldı.
Arkadaşımın derdi şöyle ki; kendisi 28 yaşında aynı kurumda birlikte çalıştığım biri. Özel bi kurumda çalışıyoruz bu arada. Bu aralar hukuk fakültesiyle yatıp kalkıyoruz tüm kurum:) tekrar sınava girip hukuk kazanmayı çok istiyor ama çok tereddütleri var. Yaşı nedeniyle malum sistemi hiç bilmiyor. Ama benim de aynı şekilde düşündüğüm konu artık üniversite kazanmanın eskiye nazaran daha kolay olması. Her şehirde üniversite var çünkü. Ama iş hukuk kazanmaya gelince bi duruyor orda:) ben motivasyon yükseltici konuşmalar yaptım ama o buraya da yazmamı aynı yollardan geçen kişilerin belki fikirler verebileceğini söyledi. Kazanmayı gerçekten çok istiyor ama hem bu yaştan sonra zor gelir mi hem de tekrar sınava hazırlanmak sistemi öğrenmek yıllar sonra soru çözmek başarabilceği şeyler mi emin değil. Böyle bi durum yaşayan sonradan ikinci üniversitesini okuyan kızlar yardım edebilir misiniz?

Suavi nin eşini okudum bugun bi yerde
47 yasında 4. Dilini öğreniyormuş
Ögrenmenin yası olmaz
Hem atıyorum 30 yasında olsun arkadasınız
56yasında emekli oluyoruz yani daha 26yılı var 26 yıl daha calısmak zorunda
26yılın 6yılında cok rahat bi yerden mezun olur ve kalan 20yılını sevdigi istedigi işi yaparak gecirebilir
Tercih onun

Suavi nin eşini okudum bugun bi yerde
47 yasında 4. Dilini öğreniyormuş
Ögrenmenin yası olmaz
Hem atıyorum 30 yasında olsun arkadasınız
56yasında emekli oluyoruz yani daha 26yılı var 26 yıl daha calısmak zorunda
26yılın 6yılında cok rahat bi yerden mezun olur ve kalan 20yılını sevdigi istedigi işi yaparak gecirebilir
Tercih onun
Evet çok var böyle güzel örnekler güzel hayatlar. Ben onun yapabileceğini düşünüyorum ama o hem iş hem üniversite hazırlığı zorlayıcı olabilir diye düşünüyor

Sistemli çalışırsa temeli varsa kazanır

Ama daha önce ne okuduğu vs de önemli temeli ve çalışma kültürü açısından
Daha öncesinde dil ile ilgili bi bölüm bitirdi üniversitede. İngilizce öğretmeni zaten kendisi. Sözeli baya iyi. Ama matematik diğer dersler yok malesef

Evet çok var böyle güzel örnekler güzel hayatlar. Ben onun yapabileceğini düşünüyorum ama o hem iş hem üniversite hazırlığı zorlayıcı olabilir diye düşünüyor
Hem iş hem yüksek lisans yaptım
Eminimki hem iş hem ev işi hem cocuk hem üniversite vs okuyan bile vardır
Sıkacak biraz kendini bazen sosyal hayattan ödün vericek bazen uykularından
Ama zaten hayatta neyi kolay elde ediyoruz ki

Hem iş hem yüksek lisans yaptım
Eminimki hem iş hem ev işi hem cocuk hem üniversite vs okuyan bile vardır
Sıkacak biraz kendini bazen sosyal hayattan ödün vericek bazen uykularından
Ama zaten hayatta neyi kolay elde ediyoruz ki
Çok haklısınız, ben de aynı şekilde hem çalışıp bir yandan da yükseklisansımı yapıyorum. Zor ama imkansız değil hiçbir şey. Biz ikimizde bekarız, evli arkadaşlara göre bir nebze rahat çalışabiliriz derslere. Allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X