bi yardimci olurmusunuz

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.774
7.047
358
İzmir
Kizlar is yerinde bi arkadas var evliyken esiyle ev almislar evin yari borcu icin arkadas ihtiyac kredisi cekmis borc devam ederkende kocasi bunu evden atip bosuyor kandirarak anlasmali bosanma yaptiriyor ...Kiz suan tek basina borc odeyip hayatini idame ettirmeye calisiyor ...Benim bildigim kadariyla bu evi evliyken aldigi icin evin yarisina ortak olmasi gerekiyor kredi borcunuda evliyken cektigi icin borca esiyle ortak olmasi gerekmezmi...
Ayrica avukata git bi danis dedim avukatda para isticek bu borc icinde bide avukata para harcayamam bu saatten sonra ben bisey elde edemem mecbur bu borcu odicem oda evde yeni esiyle oturcak deyip geciyo gercekden hic bir sey kazanamazmi hukuk bilgisi olan arkadaslar bi akil verin .
Uzuldum kadinin haline bi hakki varsa alsin hic olmazsa

Deli mi yahu? Tabiki bu kadar saçma değildir avukatin parasi nerdee ev parasi nerde. Ben olsam kesinlikle hukuki tollara basvururum. Bi tokat filan atin kendine gelsin adamin uzerine olan evi o niye ödüyor. Bu arada resmi olarak boşanmışlarmi

Evet bodanmislar ama borc ihyiyac kredisi olarak cekildigi icin evle bi alakasi yok derler diyo en azindan evin yarisini hakki diye biliyorum sonucda evlilik suresince edinilen mallar ortak oluyor kredi konusunda esinin bi bagliligi olurmu borca ortak olmasi gerekmezmi

Evin kalan parasını nasıl odemisler ? Demekki büyük kısmı nakitti. Eğer adamın evlenmeden önce ki kendi parasiysa, alamaz.

Bide bildiğim kadarıyla anlaşıp bosanmislar artık. Geri dönüşü olmaz. Baştan isticekti diye biliyorum ben.

Cok uzuldum ben birsey elde edebilir ümidindeydim ...Aileside sen artik bizden ciktin diye gorusmuyormus

Ailesi aile değilmiş zaten yazık. Ama anlaşırken alacaktı hakkını. Eski eşi nasıl kandirabilir, hakkını isteyecekti. Kendi rızası ile vermediyse de ispat etmesi lazım.

borcu olduğuna dair bilgi ile baroya gitsin avukat versin baro arkadaşına ücretsiz

Valla ayrilsak da beraberiz diye bir dizi vardi bir zamanlar trtde yanlış hatırlamıyorsam onlar da evi bölüşemedigi icin beraber yasiyordu ama boşanmışlardi hatta ortadan ikiye ayirmişlardi evi ordan ibret alsin arkadasiniz

Off kizi gorseniz gozler kip kirmizi gece uyuyamiyormus yanliz oldugu icin korkuyorum uyuyamiyorum anca bitkin dusup bir iki saat uyiyabiliyorum diyor ... Nasil anne babalar var aklim almiyor nasil yuregi dayaniyor babama anlattim o bile elimde olsa ben alirim yanima dedi yuregi acidi oz anne baba nasil bu kadar vizdansiz olur aklim almiyor Allah merhamet duygusundan yokdun birakmasin kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…