Bi yazı için trip atan komşularım

Giriş katta oturdum ben de 2 yıl. Kapı açılış sesinden kapanış sesine oradan merdiven sesine dan dan hepsi benim evin içindeydi. Ama herkes bile isteye ayağını yere vurmuyor ya da kapıyı kapatmıyor zaten. Apartmanların yalıtım eksikliğinden kaynaklanıyor durum daha çok. Sizin davranışınız benim açımdan sinir bozucu görüştüğünüz insanlara daha kibar söyleyebilirdiniz rahatsızlığınızı. Tabi onların küsmesi konuşmaması da aşırı ama birbirlerini gazladılar konuşa konuşa dolmuşlar size karşı. İlk siz başlatmışsınız malesef 🤷🏻‍♀️

Yazınızda bir anormallik yokki neden bu kadar tepki vermisler anlayamadım.Sizin o yazıyı astığınızı nerden biliyorlar daha önce uyarmışmıydınız tahmin mi ettiler veya o yazıyı yazdığınızı birilerine siz mi söylediniz ve soylerken elestirdiniz mi belki birileri aleyhinizde yorum yapiyor olabilir.Yani gene soyluyorum yazida bir anormallik yok rahatsiz oldularsa da bunu konusarak cozebilirlerdi sorun sadece yazi olsaydi neden bu kadar bilendiler.Bence ya bardagi tasiran son damla durumu var veya biri sizin aleyhinizde baya bir yorumda bulunuyorki dogrudan tepki koymuslar..Bilemedim.

Yazınızda bir anormallik yokki neden bu kadar tepki vermisler anlayamadım.Sizin o yazıyı astığınızı nerden biliyorlar daha önce uyarmışmıydınız tahmin mi ettiler veya o yazıyı yazdığınızı birilerine siz mi söylediniz ve soylerken elestirdiniz mi belki birileri aleyhinizde yorum yapiyor olabilir.Yani gene soyluyorum yazida bir anormallik yok rahatsiz oldularsa da bunu konusarak cozebilirlerdi sorun sadece yazi olsaydi neden bu kadar bilendiler.Bence ya bardagi tasiran son damla durumu var veya biri sizin aleyhinizde baya bir yorumda bulunuyorki dogrudan tepki koymuslar..Bilemedim.
[/QUOTE
Daha önce konuşurken anlatmıştım binada çok ses olduğunu merdivenlerden gece gündüz paldır küldür inildiğini ve eve çok ses geldiğini bu yüzden rahatsız olduğumu ve yazı asacağımı söylemiştim eski yöneticinin haberi vardı yani

Anladım yani gecmisi de var bu olayın.O halde sebep belli "Sen bizi kısıtlayamazsın" ...Valla ben kendi adima apartmanda ses cikarmam dış kapisi pat diye kapaniyorsa o sesi cikarmasin diye basinda bekleyen biriyimdir.Ama kendim gibi insanlarla nadir karsilasiyorum o nedenle size önerim boşa kürek cekmeyin bizim gibilerden kalmadi artik, moralinizi de bozmayin.Bazilari görgüsüz gelmis görgüsüz gidecek.Ayrica konusmayan da konusmasin sizinle konu ama duzelmez ben size soyleyim.

Back
X