- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
Başlıcak gibi olan ilişki başlamadan bitti.bi aydır falan sanırım biriyle konusuyorum o başlattı bu konuşmaları imalar falan şiirler havada uçusuodu ben görmezden geldim hep..çünkü sevgili olmak istemiodum hızlı gitmk herseyi hemen yaşamak istemiodum..bugün bi konu açıldı işte bi kız buna mesaj atmıs bu da konusmus onunla..bi hfta önce tavrmı koydum o da bi daha olmaz bana bu kdr önem verdgni bilmiodum fln dedi..bugün de ben nasıl brym sence dynce ben şakayla karısık bosver söylemiyim su an dedim..zorladı bende ackcası cok güvenilir biri değilsin dedim nedenini sordu anlattım..vicdanı olan bi insan eski kız arkadasna kas... dermi?bunlardan dolayı güvenemedim haksızmıyım bugün ona yarın bana dmezmi?işte ben uzun bi mesaj attım..o da cevap olarak sana hayatta başarılar.. yazmış..şok oldum kaldım öyle tel elimde.sorun su ki aynı ortamda olcam memlekete gittigmde aileler fln tanısıyo..numarasnı silip whatsaptn faceden engelliyimmi yoksa kalsınmı öyle?o son mesajna zaten hiç cevap vermicem sessiz kalıcam.biliyorum ne yapsam boş karsımdaki adam gbi adam değil.farkndayım..ama dedgm gbi kafamdaki tek sorun yüz yüze bakcaz ciddi bi ilişkiyede başlamamıştık.engelliyimmi hic tepki göstermiyimmi?kırıldım biraz da galiba
sonuçta ben hiç ona bu kadar net bişey söylemedim tokat gbi cevap oldu yani basarılar sana ne demek ya..şu an o kadar karmasık duygular icindeyimki sinirliyim pişman olsun istiyorum üzgünüm sanırım söyledklerne fazla inanıp umut bağlamışım..bi yandan da artık ders calışabilcegm için rahatım ya biliyorum bi aylık konuşmanın neyine bağlandn diceksiniz ama oldu işte. eger ilk kez böyle bişey yasıo olsaydm kesin yalvarırdım bırakma die o kadar da aptalm..gururum cok kırıldı ya ondan eminim yani..tesekkür ederim okudugunuz icin..