bi yumurta nerelere geldi

Uzak dursanız bile yavru olmama ihtimali var söylemeye çalıştığım şey bu benim. ZAten havalar bi garip bu yağmurlarda çoktan sıcaklığını, kokusunu yitirmiş olabilir o yumurtalar. Yavrular çıkmazsa eşinizin boşu boşuna balkonu kullandırtmadın söylenmelerini göze akabilecekseniz, vicdandan girin, bize güvenmiş buraya bırakmış yavrularını şuncacık, burası Allahın arazisi biz gelip yerleşmişiz hayvancıklar yer bulamıyor naapsınlar diyin. Olmadı bana hep çok günah hayvan yuvası bozmak diye öğretildi, vebal almaktan korkuyorum, gece rüyama bile girdi, benim için girme hiç olmazsa diyin. Havalar ısındı zaten evin içinde de kurur çamaşırlar. Hatta azıcık uğraşırsanız bu vesileyle eve bir kurutucu aldırabilirsiniz. Yeter ki sinirlenmeden tatlı tatlı yaklaşın herşeye ikna edersiniz.

Yazdiklariniz cok mantikli cok tesekkur ederim..sakinlesir sakinlesmez bunlari soyleyecegim umarim ise yarar

Ayy çok sinir oldum. Ne yani bi süre balkona çıkmazsa ölecek mi.farzet dışarıda kar kış var. Hayvanlara acimiyor dicem de kendi çocuğuna da acimamis ... Bence hiç de ileri gitmemissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy çok sinir oldum. Ne yani bi süre balkona çıkmazsa ölecek mi.farzet dışarıda kar kış var. Hayvanlara acimiyor dicem de kendi çocuğuna da acimamis ... Bence hiç de ileri gitmemissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkurler yorumunuz icin bundan sonra tavrim ne olmali peki

balkona çıkmakla bişi olmaz ya
benim öğrenci evime de 2 yumurta misafir olmuştu,normal bi şekilde kullanmıştık balkonu
sadece özel hayata saygı gösterip anne varken çıkmamaya dikkat ederdik.
yani sigara içmeye ya da çamaşır asmaya çıkılmasında bi sakınca yok ama yuvayı başka bi yere taşırsanız anne onları belki de hiç bulamaz :((
söylediğiniz söz için de üzülmeyin,bence çook iyi demişsiniz

Arkadaşlara katılıyorum, kavga ederek değilde güzel güzel ikna edin, bahçeye bırakırsa anneleri yavrularını bulamaz, bulsa da yavrular bahçede doğamaz, kedisi köpeği rahat bırakmaz:(( kuşlar öyle ortalık yere yapmaz yuvasını, balkonunuzu güvenli bulmuştur.

Siz sözleriniz kırıcı olsa da haklısınız, bizim çatıya da kuşlar yuva yapmıştı, bebekleri uçmayı öğrenip yuvalarını başka bir alana taşıyana kadar çatıyı tadilat yapmamıştık.

Eşinize bu merhametli davranışın elbet bir mükafatı olacağını da anlatın, umarım bebekler de sağsalim doğar ve büyürler.

Arkadaşlara katılıyorum, kavga ederek değilde güzel güzel ikna edin, bahçeye bırakırsa anneleri yavrularını bulamaz, bulsa da yavrular bahçede doğamaz, kedisi köpeği rahat bırakmaz:(( kuşlar öyle ortalık yere yapmaz yuvasını, balkonunuzu güvenli bulmuştur.

Siz sözleriniz kırıcı olsa da haklısınız, bizim çatıya da kuşlar yuva yapmıştı, bebekleri uçmayı öğrenip yuvalarını başka bir alana taşıyana kadar çatıyı tadilat yapmamıştık.

Eşinize bu merhametli davranışın elbet bir mükafatı olacağını da anlatın, umarım bebekler de sağsalim doğar ve büyürler.

bilinçaltımda ne var bilmiyorum bu yoruma ağlayacak kadar..

Canım benim kıyamam ben sana nasıl incindiysen aklına hemen yaşadığın travma gelmiş. Benimde bazen dilimin ayarı yoktur, dilim sivridir, içimde kalacağına karşımdakinin de canı yansın isterim o an. Aslında iyi yapmıyoruz ama bazen de hakediyolar. Evlilik zor iş, bazen idare etmek gerekiyor. Çok sert bi duruşun olmasın, tepkini belli et tabi ama orta yolu da bulun konuşarak bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçenlerde bir haber vardı tv.de .Adamın koskoca kamyonuna yuva yapıp yumurtlamıştı..Adam 1 ay işe çıkmayacağım bekliycem napalım artık onlarda bir can diyordu..Çok duygulanmıştım.Bence o haberi izletin eşinize..

Eşinize de hak verdim çünkü böyle bişey bizimde başımıza geldi. Evimizin tek balkonu var ve güversin gelip tam kapının karşısına yere yumurtlamıştı. Başta güzel geliyor ama 1 aydan fazla balkonu kullanamamıştık. Duvarlarda dahil her yeri batırmaları da cabası tabi. Neyseki yavru uçtu gitti kurtulduk ve bir daha gelmesinler diye önlem almaya çalışıyoruz çünkü çok zor hele ki yaz geldi kapı pencere açılmadan olmuyor. Temizlik yapmaya kalkıyorsun balkonu kullanamıyorsun :44: Konunun buralara gelmesi kötü olmuş ama, Allah kolaylık versin..

Esiniz neden aldirmak istedi bebegi ben oraya takildim?

Kizlar balkona guvercin yumurtlamis.bence ck guzel bisey bekarkende olmusdu kuslar buyuyup ucana kadar balkona hic cikmamisdik.az once esim diyor ki yumurtalari alip bahceye koyacakmis.asla olmaz dedim sadece dokunsan bile anneleri kabul etmez onlar buyuyene kadar balkona cikmayacagiz dedim .asla olmaz diyor tek balkonumuz orasi camasir asacagiz tabi cikarim diyor. Kus yuvasini bozanin kendi yuvasi da bozulur eger balkona cikarsan sonuclarina katlanirsin dedim ama bilemiyorum atar mi yumurtalari.

Anlayacaginiz cok kotu kavga ettik simdi konusmuyoruz ne yapsam..bi de yumurtalari nasil koruyacagim...

Buraya kadar hakliyim ama bi de su var esim bn hamileyken aldiralim demisti o zaman bosanmanin esiginden donduk ama atlattik.ben unuttum saniyordum ama bilincalti heralde dedim ki sen zaten dogmamis canlari oldurmekten cekinmezsin bu yumurtalari da atmak istemen normal dedim bunu demekle ilerimi gittim sizce

Cok canim sikkin ne yapsam

çok tatlısınız ya :))
ne düşüncelisiniz..
eşiniz de haklı bi yerde çamaşırlar falan sıkıntı yaratabilirmiş, ama kuş yuvası da bambaşka bir şey bence çıkmamaya ikna edin öyle büyük kavga edilecek bir konu değil gerçekten:)

Back
X