tüm annelerimizi ve bebeklerini tebrik ederim...iki altın biberon ödülümüz oldu herkese teşekkürler:))Kıymetcim özellikle sana emeğin için teşekkür ederim canım
KIYMET cim sağol zahmetin için canım,ellerine sağlık
Alp bey en kuduruk bebek altınbiberon oscarının sahibi oldu
(sevinsem mi,üzülsem mi,gurur duysam mı,bilemedim)
bu ödülü haketmek için gerçekten çok çalıştı oğlum.bu çalışmasına,doğuştan gelen yeteneği eklenince ortaya bu sonuç çıktı.ben annesi olarak gecemi gündüzüme katarak hep destek oldum,yanındaydım.
başarı bizim adımız,eminimki yine başaracağız:82:
Ben de en kv düşmanı oscarını bana layık gören herkese teşekkür ediyorum.. :86: Ben de seneye daha çok çalışıp bu ödülü kimseye kaptırmıcam!!! :92: Ayrıca benimle aynı kategoride ismi verilmiş arkadaşlar benim yarım kdr bile oy alamamışlar alamazlar...
Ben de en kv düşmanı oscarını bana layık gören herkese teşekkür ediyorum.. :86: Ben de seneye daha çok çalışıp bu ödülü kimseye kaptırmıcam!!! :92: Ayrıca benimle aynı kategoride ismi verilmiş arkadaşlar benim yarım kdr bile oy alamamışlar alamazlar...
almış olduğumuz ödüller için kızım adına herkese teşekkür ediyorum....
Çok heyecanlandım sağolun ....
Demekki birbirimizi çok iyi tanımışız....
hepinizi çok seviyoruz
bu ödülden eşime bahsetsemmi ki:26: bence gerek yok şımarmasın dimi
bu ödülü bize layık görenlere teşekkür ediyorum ayrıca en tosbik bebek annesi olarak seneye bu ödülüde almaya çalışacam çalışmalara devam
hepinizi tebrik ediyorum ayrıca
bu ödülden eşime bahsetsemmi ki:26: bence gerek yok şımarmasın dimi
bu ödülü bize layık görenlere teşekkür ediyorum ayrıca en tosbik bebek annesi olarak seneye bu ödülüde almaya çalışacam çalışmalara devam
hepinizi tebrik ediyorum ayrıca
atada bu anne varken en çok gezen anne ve bebeği oscarını kimseye kaptırmaz :))
atada annesinin yolunda ilerliyo :)) gidip kapıları vuruyo açayımda dışarı çıksın diye :)