- Emoji Skoru
- 23
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi zeynepokcuy
-
Biberon başlığını değiştirdiniz mi? Akış hızı yavaş geliyor olabilir.Herkese iyi günler 7 aylık bebeğim var 1 ayı geciktir ek gıdaya başladık son 4-5 gündür biberon reddi yapıyor bazen canı isteyince içiyor ya da uykuya geçeceğinde vermeye çalışıyorum önceden böyle yapmıyordu sorunsuz içiyordu neler yapabilirim ne önerirsiniz
Başlığını değiştirdim evet 6+ay olan hızlı akış basligini takmistimBiberon başlığını değiştirdiniz mi? Akış hızı yavaş geliyor olabilir.
Mama reddi de yapıyorlar. Veya Mama bozulmuş olabilir. Onlara da dikkat edin.Başlığını değiştirdim evet 6+ay olan hızlı akış basligini takmistim
Ek gıdayı fazla veriyor olabilirsiniz bi de karnı tok olabilir. Günlük toplam yediği ek gıdanın 150 200 ml yi geçmemesi gerekiyor 7. aydaHerkese iyi günler 7 aylık bebeğim var 1 ayı geciktir ek gıdaya başladık son 4-5 gündür biberon reddi yapıyor bazen canı isteyince içiyor ya da uykuya geçeceğinde vermeye çalışıyorum önceden böyle yapmıyordu sorunsuz içiyordu neler yapabilirim ne önerirsiniz
Mama bozuk değil ama mama reddi yapiyorsa çözüm öneriniz var mıMama reddi de yapıyorlar. Veya Mama bozulmuş olabilir. Onlara da dikkat edin.
Sadece dişi çıkiyor olabilir iştahsızlık yapar
Benimki yaptığındaMama bozuk değil ama mama reddi yapiyorsa çözüm öneriniz var mı