• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi biberon seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sel-inn

offff oofffffff
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
611
13
643
45
arkadaslar hangi marka biberon kullanıyosunuz -kullandığınızdan memnunmusunuz
ben bikaç denemeden sonra avent aldım simdilki bi sorun cıakrmadı

kesinlikle avent.ben de bebedor almıştım ama çok kötü çıktı sonra değiştirdim avent aldım ve çok memnunum diğer biberonlara hiç benzemiyor.

dr. brown's kullanıyorum ben hava yutmaması için yapılmış ve şükür hiç gaz sorunumuz olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim

bende avent almıstım ama henuz hıc kullanmadım.. sız neden kullanıyorsunuz arkadaslar calıstıgınız ıcın mı ? bırde sutunuzu de evde sagıyorsunuz o zaman bıberon kullanıyorsanız değil mi ?
hangı sütsağma cihazını kullanıyorsunuz ?

dr. brown's kullanıyorum ben hava yutmaması için yapılmış ve şükür hiç gaz sorunumuz olmuyor. kesinlikle tavsiye ederim

ben de dr. browns kullanıyorum ve hiç gaz sorunumuz olmuyor, kesinlikle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

bende avent almıstım ama henuz hıc kullanmadım.. sız neden kullanıyorsunuz arkadaslar calıstıgınız ıcın mı ? bırde sutunuzu de evde sagıyorsunuz o zaman bıberon kullanıyorsanız değil mi ?
hangı sütsağma cihazını kullanıyorsunuz ?

medela mini elektrikli pompa..çooookkk memnunumm. tavsiye ederim.

hastanede benımde sutumu medela elektrıklı pompa ıle sagmıslardı gercekten superdı..
bende daha onceden medelanın vakumlu olanını almıstım pompalı degılde henuz hıc kullanmadk..
emınımkı elektrıklı olan cok daha guzel ama bakalım kullanınca nasıl görecegız..

avent kullanıyordum,bir boy büyük biberona geçmem gerektiğinden nuk aldım. aventten çok memnundum ancak avent cam üretmiyor sanırım,nuk'un cam biberonundan aldım memnunum.

hastanede benımde sutumu medela elektrıklı pompa ıle sagmıslardı gercekten superdı..
bende daha onceden medelanın vakumlu olanını almıstım pompalı degılde henuz hıc kullanmadk..
emınımkı elektrıklı olan cok daha guzel ama bakalım kullanınca nasıl görecegız..

ben de medelaelektrikli pompa kullanıyorum memnunum benim bebeğim memeyi kabul etmediği için kullanıyorum bakalım verebildiğim kadar süt vermeye calışıyorum sağarak
daha önce wee nin normal pompasını daha sonra vakumlu pompasını kullandım bileklerim ağrıyodu valla bi arakdasım verdi medelayı Allah razı olsun ne kadar dua aldı nsaıl makbule gecti anlatamam

Back
X