- 26 Aralık 2015
- 287
- 149
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bonbon1601
Hamisler merhaba . Bebislerinize yenidogan hangi biberonu aldiniz ya da alacaksiniz.marka seciminiz varmi?c
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim.cam aldin dimi yada baska meteryaldenmi. Benim kizim olucak Allah izin verirse arastrdim nuk awent faln yaziyodu . Bebislerimize en guzeli olsunBen Dr.browns aldım canım malum erkek bebekler daha gazlı olduğu için onu tercih ettim inşallah oğlum da sever :)
Cam almadım sıcaklık kontrolü çok zor oluyormuş cam da.büyüyünce cam a geçeriz inşallah :)Insallah canim.cam aldin dimi yada baska meteryaldenmi. Benim kizim olucak Allah izin verirse arastrdim nuk awent faln yaziyodu . Bebislerimize en guzeli olsun
Bende arastriyorum chikonun anne gogsune benzer biberonu varmis sanirim onu bi arastrcam canCam almadım sıcaklık kontrolü çok zor oluyormuş cam da.büyüyünce cam a geçeriz inşallah :)
ChiccoBende arastriyorum chikonun anne gogsune benzer biberonu varmis sanirim onu bi arastrcam can
Insallah hepimizChicco kalite olarak ..
cam tercih edersiniz daha sağlıklı ..
Güle güle büyütün bebeğinizi inşallah. .