Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
a.s.merhaba arkadaslar ben kizimin biberon ve emziklerini haftada bir kaynatiyorum acaba siz ne kadar sürede kaynatiyorsunuz ve nasil temizliklerini yapiyorsunuz birde kullanilan meme ve emzikleri ne siklikta degistiriyorsunuz? ilginiz icin simdiden tesekkürler......
selam cnm ben bıberonları 2 gunde bır emzıgını hergun kaynatıyorum once elımle bol suda ıyıce temızlyıp kaynatıyorum 10 dk fılan vede emzıgını her ay degıstırıyoruz
ben emziğini kapaklı aldım ve sürekli bebeğimin üzerinde asılı duruyoyor ve her kapağını açık unutttuğumuzda yada bazen çıkarıp düştüğü olduğunda hep kaynatıyorum 5 dakika biberonunu günde 3 kez kaynatıyorum ,
ben bir yerde okumustum haftada bir kaynatilmasi yeterli olur diye ama her kullanimdan sonra firca ve sicak su ile temizliyorum demekki yeterli degil bende sizler gibi yapiyim tesekkür ederim ...