Bebek Beslenmesi biberona alıştırmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylemx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
377
6
48
İstanbul
meraba bayanlar..7,5 aylık kızımı memeden kesmem lazım ama biberon almıyo..bıraktırana kadar alıştırayım diyorum nasıl yapabilirim yardım edebilecek olan var mı acaba..bu arada biberonu hiç almıyo değil ısırıyo emmeyi becemiyo..hem diş kaşıyo hemde ağzına gelen sütü yutuyo o arada..

biberon yerine alıştırma bardağı kullanabilirsiniz, benim oğlumda hiç biberon almadı ve çözümü böyle buldum.

biberon yerine alıştırma bardağı kullanabilirsiniz, benim oğlumda hiç biberon almadı ve çözümü böyle buldum.

daha yeni suluk aldım ve onu da kullanmadı kızım..en iyi markanın bi de bi dünya para verdim..açıkçası böyle bir sürü şey alıp kenarda durması sinirimi bozuyo artık ve eşime de aldıramaz oldum..alışır mı gerçekten acaba bilemiyorum ki..bi de emme refleksini gidermesi açısından da biberon alsın istiyorum ama..

başka önerisi olan var mıdır?

bence denemkten vazgeçmeyin, zamanla alışacaktır mutlaka, 8 aylıkken pipet kullanmayı öğrenmişti oğlum, ama öğrenmesi 1 hafta sürdü :) evirdi çevirdi, ısırdı baktı sonunda içmeyi öğrendi

Back
X