ama sürekli onla vermiyorum çok ağlarsa mememi tutmazsa istemezse veriyorum ağlayınca almıyo sakinken alıyo günde 1 yada 2 kere veriyorum biberonla ama genede korkuyorum bırakır diye inşallah bırakmaz kaşıkla verincede ağlıyo çok gaz yutuyo
teşekkür ederim 40 çıktı birazcık bu konuda düzeldi diyebilirim ama ağlayınca genede almıyo uyanık ve ağlamıyosa alıyo idare ediyoruz emziriyorum bırakmasını hiç istemiyorumcanım benim oğlum beni hiç tutmadı..6 ay boyunca sağıp verdim ondan sonrada kesildi sütüm bunu alışkanlık haline getirme sakın oğlun seni bırakmaz belki ama sütün kesilebilir sürekli yaptığında..bebek anneyi emdiğinde sütün devamı geliyor ama sağdığında bir süre sonra kesiliyormuş..
nasıl bişey canım tam açarsan daha iyi olur ama daha vermiyorumben tamamen bıberona karsıyım benımde kızım dort aylık bırakıp gıderken suluk tarzında bır sey var onu kulandım..delıklı onunla verırsen bır sey olmaz
Benimde bebeğim sütüm az geldigi zaman emmiyor bende sagip ne kadar çıkarsa şırınga ile veriyorum. 0+ aylık biberonumuz var ama bebek kuvvetli cekince çok akıtıyor. Bende emmeyi bırakır korkusuyla biberonda vermiyorum.Merhaba benim de oglusum 15 günlük ve geceleri diymuyor. Biberonla versemmi kararsi kaldim. Dr Brown un doğal akis biberonunu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?