Bebek Beslenmesi biberonnnnnn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayseriaysen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
301
33
38
ark.lar oğlum 15 aylık oldu ve artık biberon ile değil de bardak ile süt vereyim dedim biberon çürüğü yada dişte şekil bozukluğu oluşmasın diye. .çok mu erken davrandım bilmiyorum. bardakla bir türlü içmiyor. biberonla sabah akşam 200 ml süt içerken şimdi iki yudum zor içiriyorum. biberon ile şekerli süt verince mi çürük oluşuyor. ben şekersiz süt veriyorum yine de biberon çürüğü oluşma ihtimali var mı? oğlumun boyu çok uzamıyor süt içmesi gerekiyor. 15 aylık ve sadece 76 cm. önerilerinizi bekliyorum(((((((((((

Biz yiğenimize sütü kutu sütle pipetle alıştırdık bardak kullanırken döküyor o yüzden birde pipetle deneyin biz pınarın ballı devam sütünü kullanıyorz bazen bimin meyveli sütünü
Sevdi bizim kızımız pipetle içmeyi
sizde deneyin. Özellikle kahvaltıda vermeye çalışın yada akşam oyun sırasında. Umarım faydalı olur.
Benim yiğenimde 20 aylık ama 12 aylıkken pipete alıştı ama gece mamalarını biberonla içiyor.

pipetle genzine kaçar mı ki? alıştırma bardakları da aynı sanırım onları mı denesem

pipetle genzine kaçar mı ki? alıştırma bardakları da aynı sanırım onları mı denesem

bende oyle diyecektim pipetli alistirma bardaklarindan alin ben kizimi oyle alistirmistim hem uzeri resimli falan olunca hevesleniyorlar sevdigi bi karakterin bardagindan alinn biberonu biraktirmanizin tam zamani gelmis artik erken degill

evet ARtık bıraktırmak zorundayım çünkü söyleyemese de anlıyorum ben uyuyacağı zaman biberon için ağlamaya başladı bile. en iyisi alıştırma bardakları çok tşk. ederim cevaplarınız içşn. peki boy uzatmak için fikriniz var mı. 15 aylık sadece 76 cm. bir de erkek bebek daha uzun olması gerek sanki . nasıl uzuaabilirim

benim oğlum 8 aylıkkn pipet kullanmaya başladı, 10 aylıkken bardak kullanbiliyordu, korkmayın çocuğunuza güvenin, onlar çok akıllı ve becerikliler ve evet 1 yaşından sonra biberon kesinlikle olmamalı, diş ve damak sağlığı için bu çok önemli.

ben bu konularda bebekleri zorlama taraftarı değilim illaki belirli bir yaşa gelince bardakla içecek.... biberonla içiyorsa ve rahat ediyorsa devam edin derim.... çocuğun beslenmesi çok daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…