Bıçak Kemiğe Dayandığında Nasıl Sabrediyorsunuz Yada Ne Yapıyorsunuz

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Merhaba hanimlar yine ben

Sorun şu ki maddi manevi anlamda çok aşıri bunaldigim bi donemdeyim cok daraldim insanin ailesinden kimse olmaz mi insanin yaninda yok kendimi agactan dusup kaybolmus kuslar gibi hissediyorum hani ailesi olmayan

Dun geceden beri dusunup duruyorum bosa koysam dolmuyor doluya koysam almiyor vaziyetteyim bi an cikip kendimi balkondan atsam kurtulurmuyum acaba herseyden diye bile dusundum

Yarim yamalakta olsa imanim var o tuttu iste

Cok derine detaya inmek istemiyorum ama benim sorunlarimin cogu maddiyat kaynakli olup baska sorunlar cikaran problemler diyeyim kendimden herseyi kestim ama nefes aldigimiz surece gokten masraflar yagiyirmus gibi

Bi is gorusmesi yapmistim hala haber bekliyorum arada araci kisiler oldugu icin onlara ayip olmadin diye sık sık arayip soramiyorum olmadi diyende yok bekle bekle ama nereye kadar bekle oldu 4 ay

Gecen sadece bi tanidiga tanidikb dedigimde bi kursta tanistigim birine bu isle benzer yonden alakasi oldugu icin sorayim dedim ise ihtiyacin varsa yardimci olmaya calisayim (tanidiklari falan varmis herhalde) goryselim bi konusalim neye yatkinligin var diye konustuk bu isin beklemede oldugunu falan soyledim

Bu durumdan bi arkadasa soz ettim demedigini birakmadi ya adamin niyeti kotuyse zaten ozel islerde gorsellik cok onemli seni ne yapsinlar tanimadigin adamla ne diye konusursun ben zaten sana o isin olmayacagini soyledim ne diye baskalarina soruyorsun ki falan dedi
Hay anlatmaz olsaydim

Peki iki adimlik su sehirde gokten is mi yagiyor ben isi nerden bulucam telefonu kayitli olmayan her numara aradiginda kalbim heyecandan yerinden sokulecskmis gibi oluyor

Inanin bu halimi nasil bir cumleyle tarif ederim bilmiyorum ama gercekten tükendim ben 7/24 sadece is dusunuyorum

Konuyu acma nedenim elbette hepinizin cok zor zamanlar yasadigi olmustur kiminin saglik kiminin borc kiminin ailevi bu zamanlari nasil yendiniz nasil sabrettiniz ne tavsiye edersiniz

Cok dua ettigim oldu sıkı sıkıya duaya sarildim ama yok sanki sıkintılar dort bir yandan ustume gelmek icin firsat kolluyor

Son düzenleme:
Sabret canım, genelde böyle insan çıkmazda hissedip çok bunalınca yaradan ferah kapısını açıyor... dua etmeye devam et ama başka iş araştırmaya da devam et, bu arada eğitim durumun falan nedir? Mesleğin var mı? Nasıl arıyorsun işi?

Bi o lisans bolumunden mezunumda gerci faydasi olacak bir bolum degil diyeyim

Benin icin beni kimseye muhtac etmeyecdk bir is olsun yeter ama babam bakmiyor o yuzden buro tarzi islere bakiyorumda hic yok gibi birsey bide kucuk sehir dezavantajlari fazla olan bir yer

Imtihan gececdk deyip dua ediyordum ama sabrimda tükendi bende tukendim

Üniv bitip atanamayınca 1sene ücretli öğrt olarak çalışmıştım ve hayatımın en kötü 1senesiydi, hayatım bitmiş gbydi. Her gece ağlaya ağlaya dua ederdim bir yandan da kpss çalışırdım. Tüm başvuru yaptığım işlerin önü bir şekilde kapanmıştı ama ne oldu o sene atandım çok şükür... lütfen moralini yüksek tut. Hiç olmadık yerden iş çıkar sen bile inanamazsın, o yüzden heryere sor kendini hatırlat

Arkadaşlarıma anlatırım.
Beni anlayan arkadaşlarımla paylaşmak hep rahatlatır.
Allah de ötesini bırak kitabını alırım elime ara ara okurum terapi gibi gelir.
Bir de Güney Kore dizisi açar, izlerim, izlerim, izlerim.. :)

Allah kolaylık versin.
Kimsenin hayatı kolay değil.
Sağlık olsun gerisi gelir.
Kendinizi çok yıpratmayın..

Sizin adinıza cok sevindim Allah benzer sıkıntıları bir daha yasatmasın

Inanin ne sigorta nede oyle fazla bi maas dusunuyorum kimseye ihtiyacim olmayacak kendi ihtiyacimi giderecek kadsr olsa yeter ama olmayinca olmuyor su istende en azindan olmayacaksa olumsuz olacagina dair bi donus yapsaydilar 3-5 gun aglar sonra unuturdum

Allah sabir gucu versin diye dua ediyorum

Artik pek kimseye anlatmak gelmiyor icimden cunku dinlemek istemdikleri o kadar belli ki derdimi anlatmak ici ararken baskasinin derdini dinletken buluyorum kendimi

Bi ara eski bi diziye basladim ondan sikildim simdide kitap okumaya sardim gerci okurken genel itibariyle aklim baska yerde ama :)

Yinede onerileriniz icin tesekkurler dikkate alicam inşallah

Sabırlı olun, zira bulutlar ağlamasa, yeşillikler nasıl görülebilir

bulunduğun yerde market falan yok mu onlara da baş vurabilirsin..

Sabırlı olun, zira bulutlar ağlamasa, yeşillikler nasıl görülebilir

bulunduğun yerde market falan yok mu onlara da baş vurabilirsin..
Buralarda o tarz islerde genelde akrabalar calistiriliyor
Gerci benim is secme luxum yok ama is secen bir babam var birazda o yonden sıkintıli durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…