Bicak ve Kuran?

mslanlt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
979
Puanlar
73
Merhaba ,sormak istediğim bir şey var ama nereye başlık açacağımı bilemedim.. Beni rahatsız eden bir durum var, bilgisi olan kişilerin beni uyarmasini istiyorum.. dini bir konu olabilir emin değilim kötü bir şey yapılmak isteniyorsa uzak durmak istiyorum.
Bulunduğum apartmana bir kadin taşındı. Beni yemege çağırdı bir gün ,o gun ben durgumdum.sebebini sordu ben de birsey yok , işler güçler vs dedim. Bana kendime küçük, çakı gibi açılıp kapanan bir bicak almamı söyledi. Şaşırdım. Sebebini sordum.kuran açacağını söyledi
1) kuran açmak nedir
2) bıçakla ne yapacak?

Ben korktum ve kaidnla muhatap olmak istemedim o günden sonra. Bir kaç günlüğüne bir yere gitti gelince arayacak beni. Belki iyi niyetlidir , ama büyü yapmak istiyor diye korktum .o dilegini tut gercek olacak icindeki sikintilardan kurtulacaksin dedi Bu konuda bilgisi olan var mı? Korkunç değil mi sizce de?

Muhatap olmazdım sizin yerınızde olsam , inancım yok der geçerdim . İyi niyetli veya değil böyle insanlar inanmadığım halde beni huzursuz eder .

sayfa açacak ordan ayetten sana güya yorum çıkaracak hayatına, fal gibi kuranı kullancak . Bıçak olayı zaten ürkütücü onlara göre enerjini açacak bağ kesecek en sonda sana dilek tutturacak falan ayy gece gece cahil cahil işler .

Kötü bi senaryo da yazayım sana hatta ;
evine gitme ,yeme içme verdiğinden ,evine alma eşyalarına ulaşımı olmasın.
var kötü niyetli insanlar . tutar birkaç kez psikiyatri ilaçları katar çayına çorbana halüsinasyon görürsün gerçekten bişeyler olduğuna inanır , bi çare die kapısına varırsın sonra dolandırır seni . Akşama kadar neler görüyoruz

Kapının önüne ayakkabı
Süs fılan bırakma
Sana ait bsey kalmasin

Üfürükçü galiba aman bulaşma.

Aman Yarabbi evet uzak durayım anneme de söyleyeyim en iyisi. Geldiği zaman , kadina karsi dikkatli olsun

Aman Yarabbi evet uzak durayım anneme de söyleyeyim en iyisi. Geldiği zaman , kadina karsi dikkatli olsun
Amaniin evde anne mi var . benım annem komşudur kızım yapma etme der dinlemez . Evde ziynet eşya para varsa güvence altına alın

`