bıde bana bakın ya:(((

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
slm arkadaslat ya benım sıkıntım cok farklı esım suprızlerden cok hoslanıyo hanı sasırtacak ama benım aklıma hıc bıset gwlmıyo sole ılgınc eslerınıze sevgılılerınızze yaptıgınız suprızlerınzden bı razda bana tuyo versenızz mesela esın sevgılı sehır dısında sız olsanız onu nasıl karsılardınız veya nasıl bı suprız yapardınız ona:)))-tatlicadiarzu-

merhaba canım benim sevgilim de süprizleri çok sever.. ben de pek yaratıcı değilimdir aslında çok küçük gibi görünen ama aslında anlamı çok derin olan şeyler yapabilirsin.. mesela ben bi keresinde seni çoook seviyorum prensim benim yazip gömleğinin cebine koymustum çocuk gibi sevinmişti.. bi de özel günlerde değil herhangi bi günde bile bi hediye alır veririm.. sen de en sevdiği yemekleri yapabilirsin.. çok mu sıradan oldu =)) ama erkekler midelerine düşkündür ya =)) mesela ben şmdi sevgilime mozaik pasta yapıp götürsem deli olur sevinçten.. ya da eşin eğer içki içiyosa kırmızı şarap alıp bi de balık kızartıp güzel bi sofra hazırlayabilirsin... eski günlerinize ait fotoğraflardan güzel bi slayt yapip tv ye koyup izletebilirsin.. ya da düğün cd nizi koyup beraber eskiye dönebilirsiniz =)) aklıma geldikçe yazarım canım mutluluklar..

cnm bnce ikinizin fotolarından bi slayt hazırla sonunadan kendi çekimini koy güzel sözler fon müziğide olabilir romantik güzel bi yemekten sonra cnm tv açarmısın bi film koydm izleyelimde eminim çok duygulanacaktr :kedi:

yada kartlar hazırlayabilirsin birbirini takip eden şifreli kapıdan girdiğinden itibaren en sonundada hediye olabilir sonunu sende haırlayabilirsin daha yaratıcı olabilirsin cnmaklıma geldkçe yazarm bnm eşlimde çok sever süprzleri o hediye yerine yemek olsun ondan mutlusu olmaz:) kaydirigubbakcemile3

ben mercimek köfte yaparım:) en sevdiği en hoşlandığı şeyleri yapmaya çalışırım en hoşlandığı şey de evin için de güzel kıyafetler giyip makyaj yapıp karşısına cıkmam ona haber vermeden

Kızlar ben yaptıklarım yazım belkı sıze sey olur
ben ısden gelmeden ben beyaz mektup kagıtleına kalplı sekıler aldım ıclerıne ona karsı ısde guzel seyler yazdım zarflara koydum zarflerın uzerlerıne ısde kocıskoma hayatımın anlmına ısde seyler yadım hepsınınu zerıne ve ısde bırını yatagın uzerıne bırını salona 5 6 tane yazdım zarfları koydum ufak kagıtlara not yazdım yapıstıttıdım

Ama en guzelıde bı kagıtın uzerıne cesıtlı cıkolatalrdan bırer ıssırdım koydum ve altına su notu dustum hepsının tadına baktım ama hıc bırı senın kadar tatalı degıldı yazdım cok hosuna gıtmısdı

begendım bunu hem lezzetlı bı suprız:) bencede karsıdakı erkek olunca slayt falanda ok ama bence daha onların mantıgında bısey olabılır mesela rakı balık gıbı yada maç bileti gıbı yanı etrafımdakı erkeklerın holanma anlayışı boyle bız daha cok bızım hoşalnacagımız şeylerı yapıyoruz ama onlara gore bıraz boş gelıyo sanırım:)

güzel bir yemek dısarıda tabiki:))))))
sonra evde beraber duş:)))))))))))sonraaaaaaa final:))))))))))
ama ona bunları haber wermeden yaapcaksın kı şaşırsın:))))))

nısanlıyken ben yozgatta calısıyoodum lojmanda kalıyodum ozaman hafta sonu ıcın ona suprız yanına gıtmısdım ıstanbula cok guzel gunlerdı nısanlılık dogum gunumdu vede

bnm eşimle de iki üç gündür aram limoni aslında güzel bir sürpriz yapmam lazım bnm de

e ısde hem barısırsınız hemde suprız olur ıkı guzellıgı bır yasarsın
hıc zman kaybetme netten arasdır bı yandanda yaa nette guzel seyler var suprız ıcın

yemekleri hazırlardım mumları da önce karnını doyururdum
en seksi kıyafetlerimi giyerdim...yatağı en seksi şekilde hazırlardım...
makyaj falan söylemiyorum yapardım ...
sonrasında kıyafetlerimi çıkarır seksi iç çamaşırlarıyla onu baştan çıkartırdım

erkeğe verilecek en güzel hediye nedir ki cinsellikten başka aklıma bişeyde ggelmiyor
erkekler öyle pakette hediyeler den hoşlanmaz...

pıyano canım koptum yaaD evlı degılım ama bencede sanırım en ıyı hedıye buDDD

cumlem yanlış anlasılmasın hanı evlı degılım ama anlayabılıyorum anlamında evlı degılken bu hedıye olabılır anlamında degıl hahahhahaha sonradan okuyunca oyle bı anlam cıkabılırmış gıbı geldıde sonra burda ustume gelmeyın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…