liseye başlamıştım..iyi bi arkadaş grubum vardı bide o vardı onlada konuşurduk ama ben pek ilgilenmezdim..sınıfın çoğu kızı beğenirdi onu ben hiç bişey söylemezdim o kadr gıcık olmaya başladıkı bi bahane bulup bnmle knşmamaya başladı..ve bütün sınıfı cephe aldırdı bana artık sınıftaki hiç kimse bnmle knşmyordu tek dostum hariç .çok kötü geçti hazırlık dönemim..sonra sınıftan bi çocuk bnm çok iyi bir olduğumu hiçkmseyi dinlemyp knşmak istedğini söeldi .çok iyi anlaşıyorduk ,eğleniyorduk sonra bni sevdiğini çıkmak istedğini söyledi nsl olduysa oldu çıkmaya başladık sevyordum ama aşk fln yoktuu bn onu hep dostum gbi göryodum..oda sınıftan bi kızla çıkmaya başladı.sonra bigün ayrılıdğını duydum sınıftaydık ama sankii kan davalalsymşz ki hiç göz göze bile gelmezdik..o ayrıdı ben çoktan ayrılmıştım vee bi bakmşız 4.senemize gelmişti lisede.yani 3 sene hiç knşmamaştk.bigün msnde arkadaşımın adına knşyodum onunla o da gdp söylemez mi sonra msnden bi şekilde knşmay başladık buluşlım okula öle gdlm bn sınıfta snnle knşmam dedi sırnaşık şey knştuk bana öyle bi bakıyodu kii o yeşil gözlerini ilk defa gördüm sankii 2 ay böle kur yaptık birbrmee ve çıkmaya başladık herkes şok oldu nsl yaniiiiii dedi knşmadılar,küstüler..ama biz kadar mutluyduk kii o kadar özlemşiztk ki birbrmizi...şimid ünv 2 deyiz aynı bölümde aynı okulda aynı sınıfta aynı sıradayızzznaniknanik 2,5 sene olduu ve onu çoooooook sevyrmmmm...Rabbim yuva kurduğumuzu da gösterir inş bizeee