Bide bu konuyu açıyım

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Bu konuyuda acayim sonra regl olayim :D kizlar bat yarin ama ben pedle geziyorum nicün; cunku heran adet olucak gibiyim heran demiyim de arada bi adet sancisi bi islaklik ama suan yok :D olur mu benden cikar mi biseyler :D
Birazda burda konusalim :D

Bende aynı durumdayım karın ağrıları kasık ağrıları oldum olucam vs vs hadi hayırlısı :halay:

sakın stress yapmayın aynısı bendede olmuşdu agrılarım gelip gidiyordu hamileyim darısı size İnşallah

Adet ağrısı pek olmuyor ve akıntıda gelmiyor genelde hamilelikte. Eğer sivilceniz çıkıyorsa normalde hamileyseniz çıkmıyor.

demek adetden 5gun önce agrılarım geldi sanki adet olucam))sonra adete kadar gelip gidiyordu adetden bir gün once kahverengi leke geldi günüm geçti test yapdım çift çizgi)bir gün arayla yaptım ertesi sabah koyulaşmışdı)bide aşırı uykum vardı

demek adetden 5gun önce agrılarım geldi sanki adet olucam))sonra adete kadar gelip gidiyordu adetden bir gün once kahverengi leke geldi günüm geçti test yapdım çift çizgi)bir gün arayla yaptım ertesi sabah koyulaşmışdı)bide aşırı uykum vardı
Uykum yok :D aksine geceleri uyuyamiyorum :D dua et olmayayim hasta ya bi kasik agrim genelde tek tarafta sol taragimda sanki hep bi islaklik var ama wc ye gidiyorum bise yok

bende aynı durumdayım kızlar bat yarın 06 ama pedi taktım,akıntım çok fazla, dün akşam iş çıkışı test yaptım negatif, oysa ne umutlarım vardı

Back
X